Lubeck
Călătoriți direct la Liepaja cu feribot
Liepaja
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Travemünde la Liepaja cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Travemünde la Liepaja? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Travemünde la Liepaja este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Travemünde la Liepaja poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Travemünde la Liepaja cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Stena Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Travemünde Liepaja care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Stena Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Travemünde la Liepaja, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Travemünde la Liepaja

Port de plecare
Lubeck
Germania
Schleswig-Holstein
Port de sosire
Liepaja
Letonia
Distanța
716 km
Companii de feribot
Stena Line
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
26 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Travemünde Liepaja: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Travemünde la Liepaja, veți găsi bilete care variază de la 214 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1069 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Travemünde - Liepaja este de 517 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Travemünde la Liepaja este de 22 ore 25 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 23 ore pentru a ajunge la Liepaja, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Liepaja în 22 ore. Primul feribot pleacă din portul Travemünde la 16:00. Ultimul feribot spre Liepaja pleacă din portul Travemünde la 23:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Travemünde la Liepaja
517 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Travemünde Liepaja (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
214 lei - 1069 lei
Durata medie a traversării Travemünde Liepaja
22 ore 25 min
Ora de plecare a primului feribot către Liepaja
16:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Liepaja
23:30
Ora de sosire a primului feribot către Liepaja
15:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Liepaja
23:30

Ce companii operează între Travemünde și Liepaja?

Dacă doriți să călătoriți între Travemünde și Liepaja cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Stena Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Stena Line Travemünde Liepaja
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Travemünde-Liepaja și puteți rezerva un bilet Stena Line între Travemünde și Liepaja. Stena Line operează 5 de traversări pe săptămână către Liepaja de la Travemünde, iar durata călătoriei este de 26 ore. Mai multe informații despre Stena Line
26 ore
5 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Travemünde? Unde sosesc vapoarele în Liepaja?

Port de plecare în Travemünde

Feriboturile Stena Line pleacă spre Liepaja din următoarele porturi din Travemünde:

Lübeck Travemünde
Hartă

Port de sosire în Liepaja

Navele Stena Line sosesc în Liepaja din următoarele porturi:

Liepaja
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire