Loutraki
Călătoriți direct la Volos cu feribot
Volos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Loutraki la Volos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Loutraki la Volos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Loutraki la Volos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Loutraki la Volos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Loutraki la Volos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways sau Anes Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Loutraki Volos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways sau Anes Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Loutraki la Volos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Loutraki la Volos

Port de plecare
Loutraki
Grecia
Tesalia
Port de sosire
Volos
Grecia
Tesalia
Distanța
63 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Anes Ferries
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Loutraki la Volos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Loutraki la Volos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Volos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Loutraki la Volos este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Volos sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Loutraki Volos la bordul feribotului Anes Ferries sau Hellenic Seaways, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!
Să-ți faci timp devine o plăcere
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Loutraki cu un feribot Hellenic Seaways sau Anes Ferries care va parcurge cei 63 km până la Volos cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Loutraki-Volos este un pic prea scurtă!
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pe feribotul Volos din Loutraki, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Volos. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Hellenic Seaways sau Anes Ferries.

Ce companii operează între Loutraki și Volos?

Dacă doriți să călătoriți între Loutraki și Volos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways sau Anes Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Loutraki Volos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Loutraki-Volos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Loutraki și Volos. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
Anes Ferries Loutraki Volos
Anes Ferries
Anes Ferries este o companie de feribot cu sediul în Veneția, Italia. Oferă traversări cu feribotul către mai multe destinații din Italia, Croația și Albania. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Loutraki-Volos și puteți rezerva un bilet Anes Ferries între Loutraki și Volos. Mai multe informații despre Anes Ferries

De unde pleacă feriboturile în Loutraki? Unde sosesc vapoarele în Volos?

Port de plecare în Loutraki

Feriboturile Hellenic Seaways sau Anes Ferries pleacă spre Volos din următoarele porturi din Loutraki:

Glossa
Hartă

Port de sosire în Volos

Navele Anes Ferries sau Hellenic Seaways sosesc în Volos din următoarele porturi:

Volos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Loutraki și Volos: Hellenic Seaways și Anes Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Anes Ferries.

În timpul traversării între Loutraki și Volos, veți parcurge 63 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire