Traseu recomandat
Liverpool
Călătoriți direct la Dublin cu zboruri, feribot
Dublin
Vezi prețurile
Rute alternative
Liverpool
Călătorie cu feribot până la Douglas
Douglas
Călătorie cu zboruri, feribot până la Dublin
Dublin
Vezi prețurile
Liverpool
Călătorie cu tren, autocar, carpooling până la Manchester
Manchester
Călătorie cu zboruri până la Dublin
Dublin
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Liverpool la Dublin cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Liverpool la Dublin? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Liverpool la Dublin este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Liverpool la Dublin poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Liverpool la Dublin cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries sau Seatruck Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Liverpool Dublin care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Seatruck Ferries sau P&O Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Liverpool la Dublin, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Liverpool la Dublin

Port de plecare
Liverpool
Regatul Unit
Anglia
Port de sosire
Dublin
Irlanda
Distanța
218 km
Companii de feribot
Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Liverpool Dublin: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Liverpool la Dublin, veți găsi bilete care variază de la 741 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1531 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Liverpool - Dublin este de 900 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Liverpool la Dublin este de 7 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 30 min pentru a ajunge la Dublin, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Dublin în 7 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Liverpool la 09:30. Ultimul feribot spre Dublin pleacă din portul Liverpool la 21:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Liverpool la Dublin
900 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Liverpool Dublin (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
741 lei - 1531 lei
Durata medie a traversării Liverpool Dublin
7 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Dublin
09:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Dublin
21:00
Ora de sosire a primului feribot către Dublin
04:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Dublin
17:00

De ce să luați un feribot de la Liverpool la Dublin?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Liverpool la Dublin poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Dublin. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Liverpool la Dublin este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Dublin sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Liverpool Dublin la bordul feribotului P&O Ferries sau Seatruck Ferries, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Seatruck Ferries sau P&O Ferries pentru cei 218 km dintre Liverpool și Dublin veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... Nu este exclus să aveți impresia că ați ajuns prea repede în Dublin, deoarece experiența este atât de plăcută!
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Pe feribotul Dublin din Liverpool, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Dublin. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Seatruck Ferries sau P&O Ferries, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Liverpool și Dublin?

Dacă doriți să călătoriți între Liverpool și Dublin cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Seatruck Ferries sau P&O Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Seatruck Ferries Liverpool Dublin
Seatruck Ferries
Seatruck Ferries operează servicii de feribot către Regatul Unit și Irlanda, inclusiv servicii de feribot între Liverpool și Dublin. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Liverpool-Dublin și puteți rezerva un bilet Seatruck Ferries între Liverpool și Dublin. Mai multe informații despre Seatruck Ferries
P&O Ferries Liverpool Dublin
P&O Ferries
P&O Ferries este o companie engleză cu sediul în Dover. Este listată pe Vivanoda, care este un comparator ce vă permite să găsiți o traversare P&O Ferries Liverpool Dublin ieftină. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Liverpool-Dublin și puteți rezerva un bilet P&O Ferries între Liverpool și Dublin. Mai multe informații despre P&O Ferries

De unde pleacă feriboturile în Liverpool? Unde sosesc vapoarele în Dublin?

Port de plecare în Liverpool

Feriboturile Seatruck Ferries sau P&O Ferries pleacă spre Dublin din următoarele porturi din Liverpool:

Liverpool Isle of Man and Dublin Terminal
Hartă
Liverpool Birkenhead Ferry Terminal
Hartă

Port de sosire în Dublin

Navele P&O Ferries sau Seatruck Ferries sosesc în Dublin din următoarele porturi:

Dublin P&O Ferries Terminal 3
Hartă
Dublin Ferries Terminal 1
Hartă
Alte curse alternative de la Liverpool la Dublin
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Liverpool și Dublin: Seatruck Ferries și P&O Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries.

În timpul traversării între Liverpool și Dublin, veți parcurge 218 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Liverpool la Dublin, puteți găsi prețuri care variază de la 741 lei pentru cel mai mic, la 1531 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 900 lei.

Primul feribot pleacă din Liverpool la 09:30 pentru Dublin.

Ultimul feribot spre Dublin pleacă de obicei de la Liverpool la 21:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire