Traseu recomandat
Lipari
Călătoriți direct la Vibo Valentia cu feribot
Vibo Valentia
Vezi prețurile
Rute alternative
Lipari
Călătorie cu feribot până la Milazzo
Milazzo
Călătorie cu autocar, tren, carpooling, feribot până la Vibo Valentia
Vibo Valentia
Vezi prețurile
Lipari
Călătorie cu feribot până la Stromboli
Stromboli
Călătorie cu feribot până la Vibo Valentia
Vibo Valentia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Lipari la Vibo Valentia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Lipari la Vibo Valentia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Lipari la Vibo Valentia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Lipari la Vibo Valentia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Lipari la Vibo Valentia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Lipari Vibo Valentia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Lipari la Vibo Valentia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Lipari la Vibo Valentia

Port de plecare
Lipari
Italia
Insulele Eoliene
Port de sosire
Vibo Valentia
Italia
Calabria
Distanța
102 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Lipari Vibo Valentia: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Lipari la Vibo Valentia, veți găsi bilete care variază de la 159 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 159 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Lipari - Vibo Valentia este de 159 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Lipari la Vibo Valentia este de 3 ore 25 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 25 min pentru a ajunge la Vibo Valentia, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Vibo Valentia în 3 ore 25 min. Primul feribot pleacă din portul Lipari la 09:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Lipari la Vibo Valentia
159 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Lipari Vibo Valentia (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
159 lei - 159 lei
Durata medie a traversării Lipari Vibo Valentia
3 ore 25 min
Ora de plecare a primului feribot către Vibo Valentia
09:15
Ora de sosire a primului feribot către Vibo Valentia
12:40

Ce companii operează între Lipari și Vibo Valentia?

Dacă doriți să călătoriți între Lipari și Vibo Valentia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Lipari Vibo Valentia
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lipari-Vibo Valentia și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Lipari și Vibo Valentia. Liberty Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Vibo Valentia de la Lipari, iar durata călătoriei este de 3 ore 20 min. Mai multe informații despre Liberty Lines
3 ore 20 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Lipari? Unde sosesc vapoarele în Vibo Valentia?

Port de plecare în Lipari

Feriboturile Liberty Lines pleacă spre Vibo Valentia din următoarele porturi din Lipari:

Lipari
Hartă

Port de sosire în Vibo Valentia

Navele Liberty Lines sosesc în Vibo Valentia din următoarele porturi:

Vibo Valentia
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Lipari la Vibo Valentia, vă va lua cel puțin 3 ore 20 min pentru a parcurge cei 102 km dintre Lipari și Vibo Valentia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Lipari și Vibo Valentia) și de compania de feribot (Liberty Lines). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Lipari și Vibo Valentia.

Există 1 de companii de feribot care operează între Lipari și Vibo Valentia: Liberty Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

Pentru a merge cu vaporul de la Lipari la Vibo Valentia, puteți găsi prețuri care variază de la 159 lei pentru cel mai mic, la 159 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 159 lei.

Primul feribot pleacă din Lipari la 09:15 pentru Vibo Valentia.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire