Levanzo
Călătoriți direct la Favignana cu feribot
Favignana
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Levanzo la Favignana cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Levanzo la Favignana? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Levanzo la Favignana este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Levanzo la Favignana poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Levanzo la Favignana cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Liberty Lines sau Siremar. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Levanzo Favignana care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Liberty Lines sau Siremar oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Levanzo la Favignana, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Levanzo la Favignana

Port de plecare
Levanzo
Italia
Sicilia
Port de sosire
Favignana
Italia
Sicilia
Distanța
8 km
Companii de feribot
Liberty Lines, Siremar
Frecvența traversărilor
10 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Levanzo Favignana: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Levanzo la Favignana, veți găsi bilete care variază de la 25 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 298 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Levanzo - Favignana este de 114 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Levanzo la Favignana este de 47 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 55 min pentru a ajunge la Favignana, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Favignana în 10 min. Primul feribot pleacă din portul Levanzo la 06:55. Ultimul feribot spre Favignana pleacă din portul Levanzo la 14:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Levanzo la Favignana
114 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Levanzo Favignana (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
25 lei - 298 lei
Durata medie a traversării Levanzo Favignana
47 min
Ora de plecare a primului feribot către Favignana
06:55
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Favignana
14:00
Ora de sosire a primului feribot către Favignana
07:05
Ora de sosire a ultimului feribot către Favignana
15:00

De ce să luați un feribot de la Levanzo la Favignana?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Levanzo la Favignana poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Favignana. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Levanzo la Favignana este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În Levanzo, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Liberty Lines sau Siremar și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Favignana plin de energie.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Levanzo Favignana este exact opusul. Feriboturile operate de Liberty Lines sau Siremar sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Fără îndoială că veți ajunge în Favignana complet relaxat.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Favignana sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Dimpotrivă, pe ruta Levanzo-Favignana, la bordul feribotului Liberty Lines sau Siremar, veți avea o mulțime de oportunități de a vă distra, de a vă plimba pe puntea exterioară și chiar de a face plajă vara. Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!

Ce companii operează între Levanzo și Favignana?

Dacă doriți să călătoriți între Levanzo și Favignana cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Liberty Lines sau Siremar, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Liberty Lines Levanzo Favignana
Liberty Lines
Liberty Lines a fost înființată în 1992 și are sediul în Palermo, Italia. Compania deservește insulele siciliene și porturile din sudul Italiei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Levanzo-Favignana și puteți rezerva un bilet Liberty Lines între Levanzo și Favignana. Liberty Lines operează 10 de traversări pe zi către Favignana de la Levanzo, iar durata călătoriei este de 10 min. Mai multe informații despre Liberty Lines
10 min
10 de traversări pe zi
Siremar Levanzo Favignana
Siremar
Siremar a fost înființată în 1960 și are sediul în Milazzo, Italia. Compania deservește Insulele Eoliene și porturile din Sicilia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Levanzo-Favignana și puteți rezerva un bilet Siremar între Levanzo și Favignana. Mai multe informații despre Siremar

De unde pleacă feriboturile în Levanzo? Unde sosesc vapoarele în Favignana?

Port de plecare în Levanzo

Feriboturile Liberty Lines sau Siremar pleacă spre Favignana din următoarele porturi din Levanzo:

Levanzo
Hartă

Port de sosire în Favignana

Navele Siremar sau Liberty Lines sosesc în Favignana din următoarele porturi:

Favignana
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Levanzo la Favignana, vă va lua cel puțin 10 min pentru a parcurge cei 8 km dintre Levanzo și Favignana.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Levanzo și Favignana) și de compania de feribot (Liberty Lines și Siremar). În prezent, există 10 de traversări pe zi între Levanzo și Favignana.

Există 2 de companii de feribot care operează între Levanzo și Favignana: Liberty Lines și Siremar.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Liberty Lines, Siremar.

În timpul traversării între Levanzo și Favignana, veți parcurge 8 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Levanzo la Favignana, puteți găsi prețuri care variază de la 25 lei pentru cel mai mic, la 298 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 114 lei.

Primul feribot pleacă din Levanzo la 06:55 pentru Favignana.

Ultimul feribot spre Favignana pleacă de obicei de la Levanzo la 14:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire