Traseu recomandat
Leros
Călătoriți direct la Symi cu feribot
Symi
Vezi prețurile
Rute alternative
Leros
Călătorie cu zboruri, feribot până la Kos
Kos
Călătorie cu feribot până la Symi
Symi
Vezi prețurile
Leros
Călătorie cu feribot până la Rodos
Rodos
Călătorie cu feribot până la Symi
Symi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Leros la Symi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Leros la Symi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Leros la Symi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Leros la Symi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Leros la Symi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams sau Sebeco Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Leros Symi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Leros la Symi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Leros la Symi

Port de plecare
Leros
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Symi
Grecia
Dodecanese
Distanța
106 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Leros Symi: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Leros la Symi, veți găsi bilete care variază de la 114 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1119 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Leros - Symi este de 537 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Leros la Symi este de 4 ore 11 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 6 ore 30 min pentru a ajunge la Symi, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Symi în 2 ore 50 min. Primul feribot pleacă din portul Leros la 00:30. Ultimul feribot spre Symi pleacă din portul Leros la 14:45.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Leros la Symi
537 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Leros Symi (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
114 lei - 1119 lei
Durata medie a traversării Leros Symi
4 ore 11 min
Ora de plecare a primului feribot către Symi
00:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Symi
14:45
Ora de sosire a primului feribot către Symi
05:25
Ora de sosire a ultimului feribot către Symi
17:35

De ce să luați un feribot de la Leros la Symi?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Leros la Symi poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Symi. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Leros la Symi este o modalitate ideală de a călători.

Transportul bicicletei nu este o problemă
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Leros-Symi în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Symi pentru a coborî de pe vas.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways în Leros, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Symi. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Să-ți faci timp devine o plăcere
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways pentru cei 106 km dintre Leros și Symi veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Leros-Symi este un pic prea scurtă!

Ce companii operează între Leros și Symi?

Dacă doriți să călătoriți între Leros și Symi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Leros Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Leros-Symi, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Symi și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Leros și Symi. Blue Star Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Symi de la Leros, iar durata călătoriei este de 4 ore 40 min. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
4 ore 40 min
1 de traversări pe săptămână
Dodekanisos Seaways Leros Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Symi și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Leros și Symi. Dodekanisos Seaways operează 5 de traversări pe săptămână către Symi de la Leros, iar durata călătoriei este de 2 ore 55 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
2 ore 55 min
5 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Leros? Unde sosesc vapoarele în Symi?

Port de plecare în Leros

Feriboturile Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways pleacă spre Symi din următoarele porturi din Leros:

Leros
Hartă
Leros
Hartă

Port de sosire în Symi

Navele Dodekanisos Seaways sau Blue Star Ferries sosesc în Symi din următoarele porturi:

Symi (Simi)
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Leros la Symi, vă va lua cel puțin 2 ore 55 min pentru a parcurge cei 106 km dintre Leros și Symi.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Leros și Symi) și de compania de feribot (Blue Star Ferries și Dodekanisos Seaways). În prezent, există 6 de traversări pe săptămână între Leros și Symi.

Există 2 de companii de feribot care operează între Leros și Symi: Blue Star Ferries și Dodekanisos Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

În timpul traversării între Leros și Symi, veți parcurge 106 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Leros la Symi, puteți găsi prețuri care variază de la 114 lei pentru cel mai mic, la 1119 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 537 lei.

Primul feribot pleacă din Leros la 00:30 pentru Symi.

Ultimul feribot spre Symi pleacă de obicei de la Leros la 14:45.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire