Leros
Călătoriți direct la Leipsoi cu feribot
Leipsoi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Leros la Leipsoi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Leros la Leipsoi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Leros la Leipsoi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Leros la Leipsoi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Leros la Leipsoi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Leros Leipsoi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Leros la Leipsoi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Leros la Leipsoi

Port de plecare
Leros
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Leipsoi
Grecia
Dodecanese
Distanța
18 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Leros Leipsoi: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Leros la Leipsoi, veți găsi bilete care variază de la 35 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 398 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Leros - Leipsoi este de 204 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Leros la Leipsoi este de 35 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore pentru a ajunge la Leipsoi, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Leipsoi în 20 min. Primul feribot pleacă din portul Leros la 00:25. Ultimul feribot spre Leipsoi pleacă din portul Leros la 23:35.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Leros la Leipsoi
204 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Leros Leipsoi (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
35 lei - 398 lei
Durata medie a traversării Leros Leipsoi
35 min
Ora de plecare a primului feribot către Leipsoi
00:25
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Leipsoi
23:35
Ora de sosire a primului feribot către Leipsoi
00:35
Ora de sosire a ultimului feribot către Leipsoi
14:45

De ce să luați un feribot de la Leros la Leipsoi?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Leros la Leipsoi poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Leipsoi. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Leros la Leipsoi este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Leros-Leipsoi, accesați zonele exterioare ale navei Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Leipsoi plin de energie.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Leipsoi sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Dimpotrivă, pe ruta Leros-Leipsoi, la bordul feribotului Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways, veți avea o mulțime de oportunități de a vă distra, de a vă plimba pe puntea exterioară și chiar de a face plajă vara. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Leros la Leipsoi în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Leros, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Leros la Leipsoi.

Ce companii operează între Leros și Leipsoi?

Dacă doriți să călătoriți între Leros și Leipsoi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Leros Leipsoi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Leros-Leipsoi, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Leipsoi și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Leros și Leipsoi. Blue Star Ferries operează 2 de traversări pe săptămână către Leipsoi de la Leros, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
40 min
2 de traversări pe săptămână
Dodekanisos Seaways Leros Leipsoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Leipsoi și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Leros și Leipsoi. Dodekanisos Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Leipsoi de la Leros, iar durata călătoriei este de 1 ore 20 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
1 ore 20 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Leros? Unde sosesc vapoarele în Leipsoi?

Port de plecare în Leros

Feriboturile Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways pleacă spre Leipsoi din următoarele porturi din Leros:

Leros
Hartă
Leros
Hartă

Port de sosire în Leipsoi

Navele Dodekanisos Seaways sau Blue Star Ferries sosesc în Leipsoi din următoarele porturi:

Port of Leipsoi
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Leros la Leipsoi, vă va lua cel puțin 40 min pentru a parcurge cei 18 km dintre Leros și Leipsoi.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Leros și Leipsoi) și de compania de feribot (Blue Star Ferries și Dodekanisos Seaways). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Leros și Leipsoi.

Există 2 de companii de feribot care operează între Leros și Leipsoi: Blue Star Ferries și Dodekanisos Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

În timpul traversării între Leros și Leipsoi, veți parcurge 18 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Leros la Leipsoi, puteți găsi prețuri care variază de la 35 lei pentru cel mai mic, la 398 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 204 lei.

Primul feribot pleacă din Leros la 00:25 pentru Leipsoi.

Ultimul feribot spre Leipsoi pleacă de obicei de la Leros la 23:35.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire