Leros
Călătoriți direct la Fournoi cu feribot
Fournoi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Leros la Fournoi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Leros la Fournoi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Leros la Fournoi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Leros la Fournoi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Leros la Fournoi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Leros Fournoi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Leros la Fournoi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Leros la Fournoi

Port de plecare
Leros
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Fournoi
Grecia
Distanța
58 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Leros Fournoi: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Leros la Fournoi, veți găsi bilete care variază de la 134 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 671 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Leros - Fournoi este de 403 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Leros la Fournoi este de 2 ore 14 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 15 min pentru a ajunge la Fournoi, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Fournoi în 2 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Leros la 14:20. Ultimul feribot spre Fournoi pleacă din portul Leros la 14:25.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Leros la Fournoi
403 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Leros Fournoi (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
134 lei - 671 lei
Durata medie a traversării Leros Fournoi
2 ore 14 min
Ora de plecare a primului feribot către Fournoi
14:20
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Fournoi
14:25
Ora de sosire a primului feribot către Fournoi
16:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Fournoi
16:40

De ce să luați un feribot de la Leros la Fournoi?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Leros la Fournoi poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Fournoi. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Leros la Fournoi este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways în Leros, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Fournoi. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways.
Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways pentru cei 58 km dintre Leros și Fournoi veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Leros-Fournoi este un pic prea scurtă!
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Leros la Fournoi în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Leros, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Fournoi, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Leros și Fournoi va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Leros și Fournoi?

Dacă doriți să călătoriți între Leros și Fournoi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Leros Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Fournoi și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Leros și Fournoi. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
Dodekanisos Seaways Leros Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Fournoi și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Leros și Fournoi. Dodekanisos Seaways operează 2 de traversări pe săptămână către Fournoi de la Leros, iar durata călătoriei este de 2 ore 20 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
2 ore 20 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Leros? Unde sosesc vapoarele în Fournoi?

Port de plecare în Leros

Feriboturile Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways pleacă spre Fournoi din următoarele porturi din Leros:

Leros
Hartă
Leros
Hartă

Port de sosire în Fournoi

Navele Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways sosesc în Fournoi din următoarele porturi:

Fournoi
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Leros la Fournoi, vă va lua cel puțin 2 ore 20 min pentru a parcurge cei 58 km dintre Leros și Fournoi.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Leros și Fournoi) și de compania de feribot (Hellenic Seaways și Dodekanisos Seaways). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Leros și Fournoi.

Există 2 de companii de feribot care operează între Leros și Fournoi: Hellenic Seaways și Dodekanisos Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways.

În timpul traversării între Leros și Fournoi, veți parcurge 58 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Leros la Fournoi, puteți găsi prețuri care variază de la 134 lei pentru cel mai mic, la 671 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 403 lei.

Primul feribot pleacă din Leros la 14:20 pentru Fournoi.

Ultimul feribot spre Fournoi pleacă de obicei de la Leros la 14:25.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire