Leros
Călătoriți direct la Agathonisi cu feribot
Agathonisi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Leros la Agathonisi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Leros la Agathonisi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Leros la Agathonisi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Leros la Agathonisi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Leros la Agathonisi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Dodekanisos Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Leros Agathonisi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Leros la Agathonisi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Leros la Agathonisi

Port de plecare
Leros
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Agathonisi
Grecia
Dodecanese
Distanța
40 km
Companii de feribot
Dodekanisos Seaways
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Leros Agathonisi: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Leros la Agathonisi, veți găsi bilete care variază de la 50 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 547 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Leros - Agathonisi este de 264 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Leros la Agathonisi este de 2 ore 13 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 55 min pentru a ajunge la Agathonisi, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Agathonisi în 1 ore 40 min. Primul feribot pleacă din portul Leros la 08:25. Ultimul feribot spre Agathonisi pleacă din portul Leros la 17:10.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Leros la Agathonisi
264 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Leros Agathonisi (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
50 lei - 547 lei
Durata medie a traversării Leros Agathonisi
2 ore 13 min
Ora de plecare a primului feribot către Agathonisi
08:25
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Agathonisi
17:10
Ora de sosire a primului feribot către Agathonisi
12:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Agathonisi
18:55

Ce companii operează între Leros și Agathonisi?

Dacă doriți să călătoriți între Leros și Agathonisi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Dodekanisos Seaways Leros Agathonisi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leros-Agathonisi și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Leros și Agathonisi. Dodekanisos Seaways operează 2 de traversări pe săptămână către Agathonisi de la Leros, iar durata călătoriei este de 1 ore 50 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
1 ore 50 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Leros? Unde sosesc vapoarele în Agathonisi?

Port de plecare în Leros

Feriboturile Dodekanisos Seaways pleacă spre Agathonisi din următoarele porturi din Leros:

Leros
Hartă

Port de sosire în Agathonisi

Navele Dodekanisos Seaways sosesc în Agathonisi din următoarele porturi:

Agathonisi
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire