Lemnos
Călătoriți direct la Lavrio cu feribot
Lavrio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Lemnos la Lavrio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Lemnos la Lavrio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Lemnos la Lavrio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Lemnos la Lavrio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Lemnos la Lavrio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Lemnos Lavrio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Lemnos la Lavrio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Lemnos la Lavrio

Port de plecare
Lemnos
Grecia
Port de sosire
Lavrio
Grecia
Attica
Distanța
263 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
9 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Lemnos Lavrio: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Lemnos la Lavrio, veți găsi bilete care variază de la 144 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 721 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Lemnos - Lavrio este de 433 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Lemnos la Lavrio este de 11 ore 15 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 13 ore 15 min pentru a ajunge la Lavrio, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Lavrio în 9 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Lemnos la 21:45. Ultimul feribot spre Lavrio pleacă din portul Lemnos la 23:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Lemnos la Lavrio
433 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Lemnos Lavrio (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
144 lei - 721 lei
Durata medie a traversării Lemnos Lavrio
11 ore 15 min
Ora de plecare a primului feribot către Lavrio
21:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Lavrio
23:30
Ora de sosire a primului feribot către Lavrio
07:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Lavrio
12:45

De ce să luați un feribot de la Lemnos la Lavrio?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Lemnos la Lavrio poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Lavrio. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Lemnos la Lavrio este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Lemnos până la Lavrio, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines în Lemnos, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Lavrio. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Lemnos-Lavrio, accesați zonele exterioare ale navei Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Lavrio plin de energie.

Ce companii operează între Lemnos și Lavrio?

Dacă doriți să călătoriți între Lemnos și Lavrio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Lemnos Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lemnos-Lavrio și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Lemnos și Lavrio. Hellenic Seaways operează 4 de traversări pe săptămână către Lavrio de la Lemnos, iar durata călătoriei este de 9 ore. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
9 ore
4 de traversări pe săptămână
Sea Jets Lemnos Lavrio
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lemnos-Lavrio și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Lemnos și Lavrio. Mai multe informații despre Sea Jets
Aegean Sea Lines Lemnos Lavrio
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Lemnos și Lavrio. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lemnos-Lavrio și puteți rezerva un bilet Aegean Sea Lines între Lemnos și Lavrio. Mai multe informații despre Aegean Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Lemnos? Unde sosesc vapoarele în Lavrio?

Port de plecare în Lemnos

Feriboturile Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines pleacă spre Lavrio din următoarele porturi din Lemnos:

Limnos (Myrina)
Hartă

Port de sosire în Lavrio

Navele Aegean Sea Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways sosesc în Lavrio din următoarele porturi:

Lavrio
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Lemnos la Lavrio, vă va lua cel puțin 9 ore pentru a parcurge cei 263 km dintre Lemnos și Lavrio.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Lemnos și Lavrio) și de compania de feribot (Hellenic Seaways, Sea Jets și Aegean Sea Lines). În prezent, există 4 de traversări pe săptămână între Lemnos și Lavrio.

Există 3 de companii de feribot care operează între Lemnos și Lavrio: Hellenic Seaways, Sea Jets și Aegean Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Lemnos Lavrio, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Lemnos și Lavrio, veți parcurge 263 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Lemnos la Lavrio, puteți găsi prețuri care variază de la 144 lei pentru cel mai mic, la 721 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 433 lei.

Primul feribot pleacă din Lemnos la 21:45 pentru Lavrio.

Ultimul feribot spre Lavrio pleacă de obicei de la Lemnos la 23:30.

Cum este o traversare cu feribotul de la Lemnos la Lavrio?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Lemnos la Lavrio, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Lemnos până la debarcarea în Lavrio. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Lemnos și Lavrio.

Îmbarcarea în Lemnos

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Lemnos Lavrio, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Lemnos / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Lemnos în limita de timp stabilită de Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Înregistrarea pentru traversarea Lemnos - Lavrio / Mergeți la biroul Aegean Sea Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways din terminalul de feribot Lemnos pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Lavrio / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Lemnos care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Traversarea între Lemnos și Lavrio: la bordul navei...

Pe nava Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Lavrio, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Lavrio:

  • Se apropie de portul Lavrio / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Lavrio. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Lavrio de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Lemnos la Lavrio în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Lavrio.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Lavrio / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. Personalul vamal din portul Lavrio vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Lavrio începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire