Traseu recomandat
Lemnos
Călătoriți direct la Agios Kyrikos cu feribot
Agios Kyrikos
Vezi prețurile
Rute alternative
Lemnos
Călătorie cu feribot până la Fournoi
Fournoi
Călătorie cu feribot până la Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Lemnos la Agios Kyrikos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Lemnos la Agios Kyrikos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Lemnos la Agios Kyrikos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Lemnos la Agios Kyrikos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Lemnos la Agios Kyrikos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Lemnos Agios Kyrikos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Lemnos la Agios Kyrikos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Lemnos la Agios Kyrikos

Port de plecare
Lemnos
Grecia
Port de sosire
Agios Kyrikos
Grecia
Distanța
275 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
17 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Lemnos Agios Kyrikos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Lemnos la Agios Kyrikos, veți găsi bilete care variază de la 149 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 696 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Lemnos - Agios Kyrikos este de 388 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Lemnos la Agios Kyrikos este de 15 ore 6 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 16 ore 25 min pentru a ajunge la Agios Kyrikos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Agios Kyrikos în 13 ore 50 min. Primul feribot pleacă din portul Lemnos la 00:30. Ultimul feribot spre Agios Kyrikos pleacă din portul Lemnos la 23:59.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Lemnos la Agios Kyrikos
388 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Lemnos Agios Kyrikos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
149 lei - 696 lei
Durata medie a traversării Lemnos Agios Kyrikos
15 ore 6 min
Ora de plecare a primului feribot către Agios Kyrikos
00:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Agios Kyrikos
23:59
Ora de sosire a primului feribot către Agios Kyrikos
14:55
Ora de sosire a ultimului feribot către Agios Kyrikos
19:20

Ce companii operează între Lemnos și Agios Kyrikos?

Dacă doriți să călătoriți între Lemnos și Agios Kyrikos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Lemnos Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lemnos-Agios Kyrikos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Lemnos și Agios Kyrikos. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Agios Kyrikos de la Lemnos, iar durata călătoriei este de 17 ore 10 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
17 ore 10 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Lemnos? Unde sosesc vapoarele în Agios Kyrikos?

Port de plecare în Lemnos

Feriboturile Hellenic Seaways pleacă spre Agios Kyrikos din următoarele porturi din Lemnos:

Limnos (Myrina)
Hartă

Port de sosire în Agios Kyrikos

Navele Hellenic Seaways sosesc în Agios Kyrikos din următoarele porturi:

Port of Agios Kyrikos
Hartă
Alte curse alternative de la Lemnos la Agios Kyrikos
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Lemnos la Agios Kyrikos, vă va lua cel puțin 17 ore 10 min pentru a parcurge cei 275 km dintre Lemnos și Agios Kyrikos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Lemnos și Agios Kyrikos) și de compania de feribot (Hellenic Seaways). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Lemnos și Agios Kyrikos.

Există 1 de companii de feribot care operează între Lemnos și Agios Kyrikos: Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways.

Pentru a merge cu vaporul de la Lemnos la Agios Kyrikos, puteți găsi prețuri care variază de la 149 lei pentru cel mai mic, la 696 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 388 lei.

Primul feribot pleacă din Lemnos la 00:30 pentru Agios Kyrikos.

Ultimul feribot spre Agios Kyrikos pleacă de obicei de la Lemnos la 23:59.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire