Leipsoi
Călătoriți direct la Pythagoreio cu feribot
Pythagoreio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Leipsoi la Pythagoreio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Leipsoi la Pythagoreio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Leipsoi la Pythagoreio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Leipsoi la Pythagoreio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Leipsoi la Pythagoreio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Dodekanisos Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Leipsoi Pythagoreio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Leipsoi la Pythagoreio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Leipsoi la Pythagoreio

Port de plecare
Leipsoi
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Pythagoreio
Grecia
Distanța
47 km
Companii de feribot
Dodekanisos Seaways
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Leipsoi Pythagoreio: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Leipsoi la Pythagoreio, veți găsi bilete care variază de la 94 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 945 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Leipsoi - Pythagoreio este de 537 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Leipsoi la Pythagoreio este de 2 ore 31 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 55 min pentru a ajunge la Pythagoreio, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Pythagoreio în 2 ore. Primul feribot pleacă din portul Leipsoi la 09:30. Ultimul feribot spre Pythagoreio pleacă din portul Leipsoi la 17:35.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Leipsoi la Pythagoreio
537 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Leipsoi Pythagoreio (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
94 lei - 945 lei
Durata medie a traversării Leipsoi Pythagoreio
2 ore 31 min
Ora de plecare a primului feribot către Pythagoreio
09:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Pythagoreio
17:35
Ora de sosire a primului feribot către Pythagoreio
13:25
Ora de sosire a ultimului feribot către Pythagoreio
19:35

Ce companii operează între Leipsoi și Pythagoreio?

Dacă doriți să călătoriți între Leipsoi și Pythagoreio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Pythagoreio
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leipsoi-Pythagoreio și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Leipsoi și Pythagoreio. Dodekanisos Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Pythagoreio de la Leipsoi, iar durata călătoriei este de 1 ore 10 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
1 ore 10 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Leipsoi? Unde sosesc vapoarele în Pythagoreio?

Port de plecare în Leipsoi

Feriboturile Dodekanisos Seaways pleacă spre Pythagoreio din următoarele porturi din Leipsoi:

Port of Leipsoi
Hartă

Port de sosire în Pythagoreio

Navele Dodekanisos Seaways sosesc în Pythagoreio din următoarele porturi:

Pythagoreio
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire