Leipsoi
Călătoriți direct la Agios Kyrikos cu feribot
Agios Kyrikos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Leipsoi la Agios Kyrikos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Leipsoi la Agios Kyrikos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Leipsoi la Agios Kyrikos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Leipsoi la Agios Kyrikos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Leipsoi la Agios Kyrikos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Leipsoi Agios Kyrikos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Leipsoi la Agios Kyrikos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Leipsoi la Agios Kyrikos

Port de plecare
Leipsoi
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Agios Kyrikos
Grecia
Distanța
55 km
Companii de feribot
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Leipsoi Agios Kyrikos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Leipsoi la Agios Kyrikos, veți găsi bilete care variază de la 45 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 646 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Leipsoi - Agios Kyrikos este de 328 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Leipsoi la Agios Kyrikos este de 1 ore 49 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 40 min pentru a ajunge la Agios Kyrikos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Agios Kyrikos în 1 ore 20 min. Primul feribot pleacă din portul Leipsoi la 00:30. Ultimul feribot spre Agios Kyrikos pleacă din portul Leipsoi la 14:50.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Leipsoi la Agios Kyrikos
328 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Leipsoi Agios Kyrikos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
45 lei - 646 lei
Durata medie a traversării Leipsoi Agios Kyrikos
1 ore 49 min
Ora de plecare a primului feribot către Agios Kyrikos
00:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Agios Kyrikos
14:50
Ora de sosire a primului feribot către Agios Kyrikos
03:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Agios Kyrikos
16:15

De ce să luați un feribot de la Leipsoi la Agios Kyrikos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Leipsoi la Agios Kyrikos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Agios Kyrikos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Leipsoi la Agios Kyrikos este o modalitate ideală de a călători.

Odihna într-o cabină
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Leipsoi la Agios Kyrikos este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Leipsoi-Agios Kyrikos, accesați zonele exterioare ale navei Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Agios Kyrikos plin de energie.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Agios Kyrikos sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Dimpotrivă, pe ruta Leipsoi-Agios Kyrikos, la bordul feribotului Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways, veți avea o mulțime de oportunități de a vă distra, de a vă plimba pe puntea exterioară și chiar de a face plajă vara. Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!

Ce companii operează între Leipsoi și Agios Kyrikos?

Dacă doriți să călătoriți între Leipsoi și Agios Kyrikos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leipsoi-Agios Kyrikos și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Leipsoi și Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways operează 2 de traversări pe săptămână către Agios Kyrikos de la Leipsoi, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
1 ore 30 min
2 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Leipsoi-Agios Kyrikos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Leipsoi și Agios Kyrikos. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Agios Kyrikos de la Leipsoi, iar durata călătoriei este de 2 ore 50 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
2 ore 50 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Leipsoi? Unde sosesc vapoarele în Agios Kyrikos?

Port de plecare în Leipsoi

Feriboturile Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways pleacă spre Agios Kyrikos din următoarele porturi din Leipsoi:

Port of Leipsoi
Hartă

Port de sosire în Agios Kyrikos

Navele Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways sosesc în Agios Kyrikos din următoarele porturi:

Port of Agios Kyrikos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Leipsoi la Agios Kyrikos, vă va lua cel puțin 1 ore 30 min pentru a parcurge cei 55 km dintre Leipsoi și Agios Kyrikos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Leipsoi și Agios Kyrikos) și de compania de feribot (Dodekanisos Seaways și Hellenic Seaways). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Leipsoi și Agios Kyrikos.

Există 2 de companii de feribot care operează între Leipsoi și Agios Kyrikos: Dodekanisos Seaways și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

În timpul traversării între Leipsoi și Agios Kyrikos, veți parcurge 55 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Leipsoi la Agios Kyrikos, puteți găsi prețuri care variază de la 45 lei pentru cel mai mic, la 646 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 328 lei.

Primul feribot pleacă din Leipsoi la 00:30 pentru Agios Kyrikos.

Ultimul feribot spre Agios Kyrikos pleacă de obicei de la Leipsoi la 14:50.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire