Lavrio
Călătoriți direct la Lemnos cu feribot
Lemnos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Lavrio la Lemnos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Lavrio la Lemnos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Lavrio la Lemnos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Lavrio la Lemnos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Lavrio la Lemnos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Lavrio Lemnos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Lavrio la Lemnos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Lavrio la Lemnos

Port de plecare
Lavrio
Grecia
Attica
Port de sosire
Lemnos
Grecia
Distanța
263 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
8 ore 55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Lavrio Lemnos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Lavrio la Lemnos, veți găsi bilete care variază de la 144 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 721 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Lavrio - Lemnos este de 433 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Lavrio la Lemnos este de 9 ore 8 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 9 ore 15 min pentru a ajunge la Lemnos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Lemnos în 9 ore. Primul feribot pleacă din portul Lavrio la 21:45. Ultimul feribot spre Lemnos pleacă din portul Lavrio la 22:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Lavrio la Lemnos
433 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Lavrio Lemnos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
144 lei - 721 lei
Durata medie a traversării Lavrio Lemnos
9 ore 8 min
Ora de plecare a primului feribot către Lemnos
21:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Lemnos
22:00
Ora de sosire a primului feribot către Lemnos
07:00

De ce să luați un feribot de la Lavrio la Lemnos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Lavrio la Lemnos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Lemnos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Lavrio la Lemnos este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de un personal foarte atent
Pe toată durata călătoriei de la Lavrio la Lemnos, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines în Lavrio, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Lemnos. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Transportul bicicletei nu este o problemă
Călătoria cu trenul, avionul sau autobuzul cu bicicleta dvs. se transformă adesea într-un coșmar, deoarece este foarte incomod de transportat. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Lavrio la Lemnos în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Lemnos pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Lavrio și Lemnos?

Dacă doriți să călătoriți între Lavrio și Lemnos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Lavrio Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lavrio-Lemnos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Lavrio și Lemnos. Hellenic Seaways operează 4 de traversări pe săptămână către Lemnos de la Lavrio, iar durata călătoriei este de 8 ore 55 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
8 ore 55 min
4 de traversări pe săptămână
Sea Jets Lavrio Lemnos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lavrio-Lemnos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Lavrio și Lemnos. Mai multe informații despre Sea Jets
Aegean Sea Lines Lavrio Lemnos
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Lavrio și Lemnos. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lavrio-Lemnos și puteți rezerva un bilet Aegean Sea Lines între Lavrio și Lemnos. Mai multe informații despre Aegean Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Lavrio? Unde sosesc vapoarele în Lemnos?

Port de plecare în Lavrio

Feriboturile Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines pleacă spre Lemnos din următoarele porturi din Lavrio:

Lavrio
Hartă

Port de sosire în Lemnos

Navele Aegean Sea Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways sosesc în Lemnos din următoarele porturi:

Limnos (Myrina)
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Lavrio la Lemnos, vă va lua cel puțin 8 ore 55 min pentru a parcurge cei 263 km dintre Lavrio și Lemnos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Lavrio și Lemnos) și de compania de feribot (Hellenic Seaways, Sea Jets și Aegean Sea Lines). În prezent, există 4 de traversări pe săptămână între Lavrio și Lemnos.

Există 3 de companii de feribot care operează între Lavrio și Lemnos: Hellenic Seaways, Sea Jets și Aegean Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Lavrio Lemnos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Lavrio și Lemnos, veți parcurge 263 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Lavrio la Lemnos, puteți găsi prețuri care variază de la 144 lei pentru cel mai mic, la 721 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 433 lei.

Primul feribot pleacă din Lavrio la 21:45 pentru Lemnos.

Ultimul feribot spre Lemnos pleacă de obicei de la Lavrio la 22:00.

Cum este o traversare cu feribotul de la Lavrio la Lemnos?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Lavrio la Lemnos, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Lavrio Lemnos la bordul Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Lavrio până la debarcarea în Lemnos. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Lavrio și Lemnos.

Plecare cu feribotul din Lavrio

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Lavrio Lemnos, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Lavrio / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Lavrio în limita de timp stabilită de Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Lavrio - Lemnos / Mergeți la biroul Aegean Sea Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways din terminalul de feribot Lavrio pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Lemnos / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Lavrio care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Traversarea între Lavrio și Lemnos: la bordul navei...

La bordul navei Aegean Sea Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Lemnos este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Lemnos:

  • Se apropie de portul Lemnos / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Lemnos. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Lemnos de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Lavrio la Lemnos în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Lemnos.
  • Părăsiți nava și Lemnos este al dumneavoastră / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Lemnos vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Lemnos începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire