Lavrio
Călătoriți direct la Agios Efstratios cu feribot
Agios Efstratios
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Lavrio la Agios Efstratios cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Lavrio la Agios Efstratios? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Lavrio la Agios Efstratios este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Lavrio la Agios Efstratios poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Lavrio la Agios Efstratios cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Lavrio Agios Efstratios care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Lavrio la Agios Efstratios, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Lavrio la Agios Efstratios

Port de plecare
Lavrio
Grecia
Attica
Port de sosire
Agios Efstratios
Grecia
Distanța
219 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
7 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Lavrio Agios Efstratios: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Lavrio la Agios Efstratios, veți găsi bilete care variază de la 119 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 612 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Lavrio - Agios Efstratios este de 368 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Lavrio la Agios Efstratios este de 7 ore 38 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 45 min pentru a ajunge la Agios Efstratios, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Agios Efstratios în 7 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Lavrio la 21:45. Ultimul feribot spre Agios Efstratios pleacă din portul Lavrio la 22:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Lavrio la Agios Efstratios
368 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Lavrio Agios Efstratios (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
119 lei - 612 lei
Durata medie a traversării Lavrio Agios Efstratios
7 ore 38 min
Ora de plecare a primului feribot către Agios Efstratios
21:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Agios Efstratios
22:00
Ora de sosire a primului feribot către Agios Efstratios
05:30

De ce să luați un feribot de la Lavrio la Agios Efstratios?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Lavrio la Agios Efstratios poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Agios Efstratios. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Lavrio la Agios Efstratios este o modalitate ideală de a călători.

Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Lavrio Agios Efstratios este ultrarelaxantă. Feriboturile operate de Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Agios Efstratios fără stres și total relaxat.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Lavrio până la Agios Efstratios, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale aerului de mare sunt numeroase. În Lavrio, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! Aerul proaspăt al mării și valurile care leagănă feribotul vă vor liniști instantaneu. Veți ajunge în Agios Efstratios cu un sentiment perfect de zen și energie.

Ce companii operează între Lavrio și Agios Efstratios?

Dacă doriți să călătoriți între Lavrio și Agios Efstratios cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Lavrio Agios Efstratios
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lavrio-Agios Efstratios și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Lavrio și Agios Efstratios. Hellenic Seaways operează 4 de traversări pe săptămână către Agios Efstratios de la Lavrio, iar durata călătoriei este de 7 ore 30 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
7 ore 30 min
4 de traversări pe săptămână
Sea Jets Lavrio Agios Efstratios
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lavrio-Agios Efstratios și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Lavrio și Agios Efstratios. Mai multe informații despre Sea Jets
Aegean Sea Lines Lavrio Agios Efstratios
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Lavrio și Agios Efstratios. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Lavrio-Agios Efstratios și puteți rezerva un bilet Aegean Sea Lines între Lavrio și Agios Efstratios. Mai multe informații despre Aegean Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Lavrio? Unde sosesc vapoarele în Agios Efstratios?

Port de plecare în Lavrio

Feriboturile Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines pleacă spre Agios Efstratios din următoarele porturi din Lavrio:

Lavrio
Hartă

Port de sosire în Agios Efstratios

Navele Aegean Sea Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways sosesc în Agios Efstratios din următoarele porturi:

Agios Efstratios
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Lavrio la Agios Efstratios, vă va lua cel puțin 7 ore 30 min pentru a parcurge cei 219 km dintre Lavrio și Agios Efstratios.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Lavrio și Agios Efstratios) și de compania de feribot (Hellenic Seaways, Sea Jets și Aegean Sea Lines). În prezent, există 4 de traversări pe săptămână între Lavrio și Agios Efstratios.

Există 3 de companii de feribot care operează între Lavrio și Agios Efstratios: Hellenic Seaways, Sea Jets și Aegean Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Lavrio Agios Efstratios, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Lavrio și Agios Efstratios, veți parcurge 219 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Lavrio la Agios Efstratios, puteți găsi prețuri care variază de la 119 lei pentru cel mai mic, la 612 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 368 lei.

Primul feribot pleacă din Lavrio la 21:45 pentru Agios Efstratios.

Ultimul feribot spre Agios Efstratios pleacă de obicei de la Lavrio la 22:00.

Cum este o traversare cu feribotul de la Lavrio la Agios Efstratios?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Lavrio la Agios Efstratios, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Lavrio până la debarcarea în Agios Efstratios. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Lavrio și Agios Efstratios.

Îmbarcarea în Lavrio

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Lavrio Agios Efstratios, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Lavrio / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Lavrio în limita de timp stabilită de Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Lavrio - Agios Efstratios / Mergeți la biroul Aegean Sea Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways din terminalul de feribot Lavrio pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Agios Efstratios / În terminalul de feribot din Lavrio sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Traversarea între Lavrio și Agios Efstratios: la bordul navei...

La bordul navei Aegean Sea Lines, Sea Jets sau Hellenic Seaways, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Sosirea cu feribotul în Agios Efstratios

Iată câteva informații pentru debarcarea în Agios Efstratios:

  • Se apropie de portul Agios Efstratios / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Agios Efstratios. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Agios Efstratios de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Lavrio la Agios Efstratios în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Agios Efstratios.
  • Părăsiți nava și Agios Efstratios este al dumneavoastră / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Agios Efstratios vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Agios Efstratios începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire