La Gomera
Călătoriți direct la Los Cristianos cu feribot
Los Cristianos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la La Gomera la Los Cristianos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la La Gomera la Los Cristianos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la La Gomera la Los Cristianos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la La Gomera la Los Cristianos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la La Gomera la Los Cristianos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Naviera Armas sau Fred Olsen Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot La Gomera Los Cristianos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Naviera Armas sau Fred Olsen Express oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la La Gomera la Los Cristianos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la La Gomera la Los Cristianos

Port de plecare
La Gomera
Spania
Insulele Canare
Port de sosire
Los Cristianos
Spania
Insulele Canare
Distanța
50 km
Companii de feribot
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Frecvența traversărilor
6 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot La Gomera Los Cristianos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la La Gomera la Los Cristianos, veți găsi bilete care variază de la 169 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 741 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta La Gomera - Los Cristianos este de 318 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la La Gomera la Los Cristianos este de 50 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 50 min pentru a ajunge la Los Cristianos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Los Cristianos în 50 min. Primul feribot pleacă din portul La Gomera la 07:00. Ultimul feribot spre Los Cristianos pleacă din portul La Gomera la 17:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la La Gomera la Los Cristianos
318 lei
Intervalul de preț al feriboturilor La Gomera Los Cristianos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
169 lei - 741 lei
Durata medie a traversării La Gomera Los Cristianos
50 min
Ora de plecare a primului feribot către Los Cristianos
07:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Los Cristianos
17:30
Ora de sosire a primului feribot către Los Cristianos
07:50
Ora de sosire a ultimului feribot către Los Cristianos
18:20

De ce să luați un feribot de la La Gomera la Los Cristianos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la La Gomera la Los Cristianos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Los Cristianos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la La Gomera la Los Cristianos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul La Gomera Los Cristianos este ultrarelaxantă. Feriboturile operate de Naviera Armas sau Fred Olsen Express sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Los Cristianos fără stres și total relaxat.
Pentru a lua aer de mare
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării La Gomera-Los Cristianos, accesați zonele exterioare ale navei Naviera Armas sau Fred Olsen Express pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Los Cristianos plin de energie.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la La Gomera la Los Cristianos în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din La Gomera, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între La Gomera și Los Cristianos va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.

Ce companii operează între La Gomera și Los Cristianos?

Dacă doriți să călătoriți între La Gomera și Los Cristianos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Naviera Armas sau Fred Olsen Express, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Naviera Armas La Gomera Los Cristianos
Naviera Armas
Naviera Armas este o companie de feribot cu sediul în Santa Cruz de Tenerife, Insulele Canare. Fondată în 1971, oferă traversări către mai multe destinații din Insulele Canare, Spania și Maroc. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru La Gomera-Los Cristianos și puteți rezerva un bilet Naviera Armas între La Gomera și Los Cristianos. Naviera Armas operează 3 de traversări pe zi către Los Cristianos de la La Gomera, iar durata călătoriei este de 1 ore. Mai multe informații despre Naviera Armas
1 ore
3 de traversări pe zi
Fred Olsen Express La Gomera Los Cristianos
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express este o companie de feriboturi cu sediul în Las Palmas, Insulele Canare, care oferă traversări către diverse destinații din Spania și Portugalia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru La Gomera-Los Cristianos și puteți rezerva un bilet Fred Olsen Express între La Gomera și Los Cristianos. Fred Olsen Express operează 3 de traversări pe zi către Los Cristianos de la La Gomera, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Fred Olsen Express
50 min
3 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în La Gomera? Unde sosesc vapoarele în Los Cristianos?

Port de plecare în La Gomera

Feriboturile Naviera Armas sau Fred Olsen Express pleacă spre Los Cristianos din următoarele porturi din La Gomera:

San Sebastian de la Gomera
Hartă

Port de sosire în Los Cristianos

Navele Fred Olsen Express sau Naviera Armas sosesc în Los Cristianos din următoarele porturi:

los Cristianos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la La Gomera la Los Cristianos, vă va lua cel puțin 50 min pentru a parcurge cei 50 km dintre La Gomera și Los Cristianos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între La Gomera și Los Cristianos) și de compania de feribot (Naviera Armas și Fred Olsen Express). În prezent, există 6 de traversări pe zi între La Gomera și Los Cristianos.

Există 2 de companii de feribot care operează între La Gomera și Los Cristianos: Naviera Armas și Fred Olsen Express.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Naviera Armas, Fred Olsen Express.

În timpul traversării între La Gomera și Los Cristianos, veți parcurge 50 km.

Pentru a merge cu vaporul de la La Gomera la Los Cristianos, puteți găsi prețuri care variază de la 169 lei pentru cel mai mic, la 741 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 318 lei.

Primul feribot pleacă din La Gomera la 07:00 pentru Los Cristianos.

Ultimul feribot spre Los Cristianos pleacă de obicei de la La Gomera la 17:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire