Kythnos
Călătoriți direct la Folegandros cu feribot
Folegandros
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kythnos la Folegandros cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kythnos la Folegandros? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kythnos la Folegandros este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kythnos la Folegandros poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kythnos la Folegandros cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kythnos Folegandros care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kythnos la Folegandros, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kythnos la Folegandros

Port de plecare
Kythnos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Folegandros
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
97 km
Companii de feribot
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Kythnos Folegandros: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Kythnos la Folegandros, veți găsi bilete care variază de la 75 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 75 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Kythnos - Folegandros este de 75 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Kythnos la Folegandros este de 9 ore 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 9 ore 45 min pentru a ajunge la Folegandros, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Folegandros în 9 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Kythnos la 10:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Kythnos la Folegandros
75 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Kythnos Folegandros (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
75 lei - 75 lei
Durata medie a traversării Kythnos Folegandros
9 ore 45 min
Ora de plecare a primului feribot către Folegandros
10:15
Ora de sosire a primului feribot către Folegandros
20:00

De ce să luați un feribot de la Kythnos la Folegandros?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kythnos la Folegandros poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Folegandros. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kythnos la Folegandros este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Folegandros sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Kythnos Folegandros la bordul feribotului Zante Ferries, Hellenic Seaways sau Sea Jets, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!
Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În Kythnos, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Folegandros plin de energie.
Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Călătoriți de la Kythnos la Folegandros în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Folegandros pentru a coborî de pe vas.

Ce companii operează între Kythnos și Folegandros?

Dacă doriți să călătoriți între Kythnos și Folegandros cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Kythnos Folegandros
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kythnos-Folegandros și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Kythnos și Folegandros. Mai multe informații despre Sea Jets
Hellenic Seaways Kythnos Folegandros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kythnos-Folegandros și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Kythnos și Folegandros. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Folegandros de la Kythnos, iar durata călătoriei este de 9 ore 20 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
9 ore 20 min
1 de traversări pe săptămână
Zante Ferries Kythnos Folegandros
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kythnos-Folegandros și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Kythnos și Folegandros. Zante Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Folegandros de la Kythnos, iar durata călătoriei este de 4 ore 10 min. Mai multe informații despre Zante Ferries
4 ore 10 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Kythnos? Unde sosesc vapoarele în Folegandros?

Port de plecare în Kythnos

Feriboturile Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries pleacă spre Folegandros din următoarele porturi din Kythnos:

Kythnos
Hartă

Port de sosire în Folegandros

Navele Zante Ferries, Hellenic Seaways sau Sea Jets sosesc în Folegandros din următoarele porturi:

Folegandros
Hartă
Folegandros
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Kythnos la Folegandros, vă va lua cel puțin 4 ore 10 min pentru a parcurge cei 97 km dintre Kythnos și Folegandros.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Kythnos și Folegandros) și de compania de feribot (Sea Jets, Hellenic Seaways și Zante Ferries). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Kythnos și Folegandros.

Există 3 de companii de feribot care operează între Kythnos și Folegandros: Sea Jets, Hellenic Seaways și Zante Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Kythnos Folegandros, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Kythnos și Folegandros, veți parcurge 97 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Kythnos la Folegandros, puteți găsi prețuri care variază de la 75 lei pentru cel mai mic, la 75 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 75 lei.

Primul feribot pleacă din Kythnos la 10:15 pentru Folegandros.

Cum este o traversare cu feribotul de la Kythnos la Folegandros?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Kythnos la Folegandros, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Kythnos până la debarcarea în Folegandros. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Kythnos și Folegandros.

Plecare cu feribotul din Kythnos

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Kythnos Folegandros, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Kythnos / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Kythnos, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Kythnos - Folegandros / Mergeți la biroul Zante Ferries, Hellenic Seaways sau Sea Jets din terminalul de feribot Kythnos pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Folegandros / Din terminalul de feribot din Kythnos veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. În vehiculul dumneavoastră, personalul Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

La bordul navei între Kythnos și Folegandros

Pe navele Zante Ferries, Hellenic Seaways sau Sea Jets, există ceva pentru toată lumea. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Folegandros este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Folegandros:

  • Se apropie de portul Folegandros / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Folegandros de pe puntea vasului.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Folegandros.
  • Părăsiți nava și Folegandros este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. În Folegandros este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Folegandros începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire