Traseu recomandat
Kythira
Călătoriți direct la Kalamata cu feribot
Kalamata
Vezi prețurile
Rute alternative
Kythira
Călătorie cu feribot până la Kissamos
Kissamos
Călătorie cu feribot până la Kalamata
Kalamata
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kythira la Kalamata cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kythira la Kalamata? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kythira la Kalamata este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kythira la Kalamata poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kythira la Kalamata cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Lane Sea Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kythira Kalamata care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor LANE Sea Line sau Lane Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kythira la Kalamata, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kythira la Kalamata

Port de plecare
Kythira
Grecia
Attica
Port de sosire
Kalamata
Grecia
Peloponez
Distanța
126 km
Companii de feribot
Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Kythira la Kalamata?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kythira la Kalamata poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kalamata. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kythira la Kalamata este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Kalamata sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Kythira Kalamata la bordul feribotului Lane Sea Lines sau LANE Sea Line, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Kythira și Kalamata atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Kythira, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Kythira și Kalamata va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.
Pentru un personal grijuliu
În fiecare minut al traversării Kythira-Kalamata, de la îmbarcarea în portul Kythira până la debarcarea în Kalamata, personalul calificat și zâmbitor al LANE Sea Line sau Lane Sea Lines vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Un birou de informații este aproape întotdeauna situat pe puntea principală a navei.

Ce companii operează între Kythira și Kalamata?

Dacă doriți să călătoriți între Kythira și Kalamata cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv LANE Sea Line sau Lane Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

LANE Sea Line Kythira Kalamata
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kythira-Kalamata și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Kythira și Kalamata. Mai multe informații despre LANE Sea Line
Lane Sea Lines Kythira Kalamata
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kythira și Kalamata. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kythira-Kalamata și puteți rezerva un bilet Lane Sea Lines între Kythira și Kalamata. Mai multe informații despre Lane Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Kythira? Unde sosesc vapoarele în Kalamata?

Port de plecare în Kythira

Feriboturile LANE Sea Line sau Lane Sea Lines pleacă spre Kalamata din următoarele porturi din Kythira:

Kythira
Hartă

Port de sosire în Kalamata

Navele Lane Sea Lines sau LANE Sea Line sosesc în Kalamata din următoarele porturi:

Kalamata
Hartă
Kalamata
Hartă
Alte curse alternative de la Kythira la Kalamata
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Kythira și Kalamata: LANE Sea Line și Lane Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

În timpul traversării între Kythira și Kalamata, veți parcurge 126 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire