Kyllini
Călătoriți direct la Sami cu feribot
Sami
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kyllini la Sami cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kyllini la Sami? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kyllini la Sami este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kyllini la Sami poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kyllini la Sami cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Ionian Group sau Kefalonian Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kyllini Sami care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Ionian Group sau Kefalonian Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kyllini la Sami, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kyllini la Sami

Port de plecare
Kyllini
Grecia
Grecia de Vest
Port de sosire
Sami
Grecia
Insulele Ionice
Distanța
59 km
Companii de feribot
Ionian Group, Kefalonian Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Kyllini la Sami?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kyllini la Sami poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Sami. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kyllini la Sami este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. La bordul unui feribot Ionian Group sau Kefalonian Lines vă veți bucura de un start lin din Kyllini și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Sami. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Kyllini-Sami este un pic prea scurtă!
Pentru confortul unei cabine
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Kyllini la Sami rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. Echipate cu cușete, băi private și, uneori, chiar hublouri sau balcoane, cabinele nu se deosebesc de adevăratele camere de hotel. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Kyllini Sami, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Ionian Group sau Kefalonian Lines, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.

Ce companii operează între Kyllini și Sami?

Dacă doriți să călătoriți între Kyllini și Sami cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Ionian Group sau Kefalonian Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Ionian Group Kyllini Sami
Ionian Group
Ionian Group operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kyllini și Sami. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kyllini-Sami și puteți rezerva un bilet Ionian Group între Kyllini și Sami. Mai multe informații despre Ionian Group
Kefalonian Lines Kyllini Sami
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kyllini și Sami. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kyllini-Sami și puteți rezerva un bilet Kefalonian Lines între Kyllini și Sami. Mai multe informații despre Kefalonian Lines

De unde pleacă feriboturile în Kyllini? Unde sosesc vapoarele în Sami?

Port de plecare în Kyllini

Feriboturile Ionian Group sau Kefalonian Lines pleacă spre Sami din următoarele porturi din Kyllini:

Kyllini
Hartă

Port de sosire în Sami

Navele Kefalonian Lines sau Ionian Group sosesc în Sami din următoarele porturi:

Sami
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Kyllini și Sami: Ionian Group și Kefalonian Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Ionian Group, Kefalonian Lines.

În timpul traversării între Kyllini și Sami, veți parcurge 59 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire