Kyllini
Călătoriți direct la Kefalonia cu feribot
Kefalonia
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kyllini la Kefalonia cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kyllini la Kefalonia? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kyllini la Kefalonia este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kyllini la Kefalonia poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kyllini la Kefalonia cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Ionan Ferries, Ionian Group sau Kefalonian Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kyllini Kefalonia care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Ionan Ferries, Ionian Group sau Kefalonian Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kyllini la Kefalonia, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kyllini la Kefalonia

Port de plecare
Kyllini
Grecia
Grecia de Vest
Port de sosire
Kefalonia
Grecia
Insulele Ionice
Distanța
59 km
Companii de feribot
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Kyllini la Kefalonia?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kyllini la Kefalonia poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kefalonia. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kyllini la Kefalonia este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Kyllini Kefalonia este exact opusul. La bord, în funcție de nava Ionan Ferries, Ionian Group sau Kefalonian Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Kefalonia fără stres și total relaxat.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Kyllini la Kefalonia. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Kyllini Kefalonia la bordul feribotului Kefalonian Lines, Ionian Group sau Ionan Ferries, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Kyllini Kefalonia, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Ionan Ferries, Ionian Group sau Kefalonian Lines, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.

Ce companii operează între Kyllini și Kefalonia?

Dacă doriți să călătoriți între Kyllini și Kefalonia cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Ionan Ferries, Ionian Group sau Kefalonian Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Ionan Ferries Kyllini Kefalonia
Ionan Ferries
Ionan Ferries operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kyllini și Kefalonia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kyllini-Kefalonia și puteți rezerva un bilet Ionan Ferries între Kyllini și Kefalonia. Mai multe informații despre Ionan Ferries
Ionian Group Kyllini Kefalonia
Ionian Group
Ionian Group operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kyllini și Kefalonia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kyllini-Kefalonia și puteți rezerva un bilet Ionian Group între Kyllini și Kefalonia. Mai multe informații despre Ionian Group
Kefalonian Lines Kyllini Kefalonia
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kyllini și Kefalonia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kyllini-Kefalonia și puteți rezerva un bilet Kefalonian Lines între Kyllini și Kefalonia. Kefalonian Lines operează 14 de traversări pe săptămână către Kefalonia de la Kyllini, iar durata călătoriei este de 1 ore 20 min. Mai multe informații despre Kefalonian Lines
1 ore 20 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Kyllini? Unde sosesc vapoarele în Kefalonia?

Port de plecare în Kyllini

Feriboturile Ionan Ferries, Ionian Group sau Kefalonian Lines pleacă spre Kefalonia din următoarele porturi din Kyllini:

Kyllini
Hartă

Port de sosire în Kefalonia

Navele Kefalonian Lines, Ionian Group sau Ionan Ferries sosesc în Kefalonia din următoarele porturi:

Poros
Hartă
Argostoli
Hartă
Poros (Kefalonia)
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Kyllini la Kefalonia, vă va lua cel puțin 1 ore 20 min pentru a parcurge cei 59 km dintre Kyllini și Kefalonia.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Kyllini și Kefalonia) și de compania de feribot (Ionan Ferries, Ionian Group și Kefalonian Lines). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Kyllini și Kefalonia.

Există 3 de companii de feribot care operează între Kyllini și Kefalonia: Ionan Ferries, Ionian Group și Kefalonian Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Kyllini Kefalonia, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Kyllini și Kefalonia, veți parcurge 59 km.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Kyllini la Kefalonia

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Kyllini și Kefalonia. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Kyllini Kefalonia la bordul Ionan Ferries, Ionian Group sau Kefalonian Lines, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Kyllini până la debarcarea în Kefalonia. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Kyllini și Kefalonia.

Îmbarcarea în Kyllini

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Kyllini Kefalonia, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Kyllini / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Kyllini, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu Ionan Ferries, Ionian Group sau Kefalonian Lines) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Kyllini - Kefalonia / Mergeți la biroul Kefalonian Lines, Ionian Group sau Ionan Ferries din terminalul de feribot Kyllini pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Kefalonia / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Kyllini care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Ionan Ferries, Ionian Group sau Kefalonian Lines pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Kyllini și Kefalonia

Pe navele Kefalonian Lines, Ionian Group sau Ionan Ferries, există ceva pentru toată lumea. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Kefalonia este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Kefalonia:

  • Se apropie de portul Kefalonia / După ce feribotul a acostat, vi se va permite să vă întoarceți la garajul navei. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Kefalonia.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Kefalonia.
  • Părăsiți nava și Kefalonia este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Kefalonia vă poate face un control. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Kefalonia începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire