Koufonissia
Călătoriți direct la Naxos cu feribot
Naxos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Koufonissia la Naxos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Koufonissia la Naxos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Koufonissia la Naxos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Koufonissia la Naxos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Koufonissia la Naxos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets sau Small Cyclades Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Koufonissia Naxos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets sau Small Cyclades Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Koufonissia la Naxos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Koufonissia la Naxos

Port de plecare
Koufonissia
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Naxos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
28 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Koufonissia Naxos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Koufonissia la Naxos, veți găsi bilete care variază de la 40 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 622 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Koufonissia - Naxos este de 169 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Koufonissia la Naxos este de 1 ore 41 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 30 min pentru a ajunge la Naxos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Naxos în 40 min. Primul feribot pleacă din portul Koufonissia la 06:55. Ultimul feribot spre Naxos pleacă din portul Koufonissia la 20:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Koufonissia la Naxos
169 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Koufonissia Naxos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
40 lei - 622 lei
Durata medie a traversării Koufonissia Naxos
1 ore 41 min
Ora de plecare a primului feribot către Naxos
06:55
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Naxos
20:15
Ora de sosire a primului feribot către Naxos
09:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Naxos
22:00

De ce să luați un feribot de la Koufonissia la Naxos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Koufonissia la Naxos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Naxos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Koufonissia la Naxos este o modalitate ideală de a călători.

Bucurați-vă de un personal foarte atent
Personalul Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets sau Small Cyclades Lines vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Koufonissia și până la plecarea din Naxos. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Koufonissia Naxos este opusă! Feriboturile operate de Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets sau Small Cyclades Lines sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Fără îndoială că veți ajunge în Naxos complet relaxat.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Koufonissia la Naxos este mult mai rapidă cu avionul. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. În timpul călătoriei cu feribotul Koufonissia Naxos cu Small Cyclades Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries sau Blue Star Ferries, există nenumărate oportunități de a vă bucura de restaurante și baruri sau de a vă plimba și a face plajă pe o punte de promenadă... O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!

Ce companii operează între Koufonissia și Naxos?

Dacă doriți să călătoriți între Koufonissia și Naxos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets sau Small Cyclades Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Koufonissia Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Koufonissia-Naxos, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Koufonissia-Naxos și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Koufonissia și Naxos. Blue Star Ferries operează 10 de traversări pe săptămână către Naxos de la Koufonissia, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
50 min
10 de traversări pe săptămână
Cyclades Fast Ferries Koufonissia Naxos
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries a fost înființată în 2003 și are sediul în Grecia. Aceasta oferă traversări rapide între insulele grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Koufonissia-Naxos și puteți rezerva un bilet Cyclades Fast Ferries între Koufonissia și Naxos. Mai multe informații despre Cyclades Fast Ferries
Sea Jets Koufonissia Naxos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Koufonissia-Naxos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Koufonissia și Naxos. Sea Jets operează 8 de traversări pe săptămână către Naxos de la Koufonissia, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Sea Jets
40 min
8 de traversări pe săptămână
Small Cyclades Lines Koufonissia Naxos
Small Cyclades Lines
Small Cyclades Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Koufonissia și Naxos. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Koufonissia-Naxos și puteți rezerva un bilet Small Cyclades Lines între Koufonissia și Naxos. Mai multe informații despre Small Cyclades Lines

De unde pleacă feriboturile în Koufonissia? Unde sosesc vapoarele în Naxos?

Port de plecare în Koufonissia

Feriboturile Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets sau Small Cyclades Lines pleacă spre Naxos din următoarele porturi din Koufonissia:

Koufonissia
Hartă

Port de sosire în Naxos

Navele Small Cyclades Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries sau Blue Star Ferries sosesc în Naxos din următoarele porturi:

Naxos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Koufonissia la Naxos, vă va lua cel puțin 40 min pentru a parcurge cei 28 km dintre Koufonissia și Naxos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Koufonissia și Naxos) și de compania de feribot (Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets și Small Cyclades Lines). În prezent, există 4 de traversări pe zi între Koufonissia și Naxos.

Există 4 de companii de feribot care operează între Koufonissia și Naxos: Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets și Small Cyclades Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Small Cyclades Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Koufonissia Naxos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Koufonissia și Naxos, veți parcurge 28 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Koufonissia la Naxos, puteți găsi prețuri care variază de la 40 lei pentru cel mai mic, la 622 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 169 lei.

Primul feribot pleacă din Koufonissia la 06:55 pentru Naxos.

Ultimul feribot spre Naxos pleacă de obicei de la Koufonissia la 20:15.

Cum este traversarea cu feribotul de la Koufonissia la Naxos?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Koufonissia la Naxos, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Koufonissia până la debarcarea în Naxos, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets și Small Cyclades Lines. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Koufonissia și Naxos.

Gata de îmbarcare în Koufonissia

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Koufonissia Naxos, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Koufonissia / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Koufonissia în limita de timp stabilită de Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets sau Small Cyclades Lines. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Koufonissia - Naxos / La terminalul de feribot Koufonissia, căutați ghișeele Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets sau Small Cyclades Lines și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Naxos / Din terminalul de feribot din Koufonissia veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Small Cyclades Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries sau Blue Star Ferries vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

La bordul navei între Koufonissia și Naxos

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets sau Small Cyclades Lines așa cum dorește. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Debarcarea de pe feribot în Naxos

Iată câteva informații pentru debarcarea în Naxos:

  • Se vede portul Naxos / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu este nevoie să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Naxos de pe punțile exterioare.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Naxos.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Naxos / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Naxos este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Naxos a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire