Kos
Călătoriți direct la Turgutreis cu feribot
Turgutreis
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kos la Turgutreis cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kos la Turgutreis? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kos la Turgutreis este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kos la Turgutreis poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kos la Turgutreis cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Bodrum Express Lines sau Turkish Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kos Turgutreis care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Bodrum Express Lines sau Turkish Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kos la Turgutreis, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kos la Turgutreis

Port de plecare
Kos
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Turgutreis
Turcia
Distanța
13 km
Companii de feribot
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Kos la Turgutreis?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kos la Turgutreis poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Turgutreis. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kos la Turgutreis este o modalitate ideală de a călători.

Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Kos-Turgutreis în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Turgutreis pentru a coborî de pe vas.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Din cauza vigilenței sporite necesare pentru a conduce o mașină în timpul călătoriilor lungi, șofatul este obositor. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Kos Turgutreis este ultrarelaxantă. La bord, în funcție de nava Bodrum Express Lines sau Turkish Sea Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Turgutreis complet relaxat.
Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Kos la Turgutreis în familie decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Kos, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Turgutreis, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Kos și Turgutreis va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.

Ce companii operează între Kos și Turgutreis?

Dacă doriți să călătoriți între Kos și Turgutreis cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Bodrum Express Lines sau Turkish Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Bodrum Express Lines Kos Turgutreis
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines este o companie de feriboturi cu sediul în Turcia, care operează spre diverse destinații din Turcia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kos-Turgutreis și puteți rezerva un bilet Bodrum Express Lines între Kos și Turgutreis. Mai multe informații despre Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines Kos Turgutreis
Turkish Sea Lines
Turkish Sea Lines operează servicii de feribot către Turcia și Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kos și Turgutreis. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kos-Turgutreis și puteți rezerva un bilet Turkish Sea Lines între Kos și Turgutreis. Mai multe informații despre Turkish Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Kos? Unde sosesc vapoarele în Turgutreis?

Port de plecare în Kos

Feriboturile Bodrum Express Lines sau Turkish Sea Lines pleacă spre Turgutreis din următoarele porturi din Kos:

Kos
Hartă

Port de sosire în Turgutreis

Navele Turkish Sea Lines sau Bodrum Express Lines sosesc în Turgutreis din următoarele porturi:

Turgutreis
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Kos și Turgutreis: Bodrum Express Lines și Turkish Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines.

În timpul traversării între Kos și Turgutreis, veți parcurge 13 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire