Kos
Călătoriți direct la Nisyros cu feribot
Nisyros
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kos la Nisyros cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kos la Nisyros? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kos la Nisyros este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kos la Nisyros poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kos la Nisyros cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kos Nisyros care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kos la Nisyros, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kos la Nisyros

Port de plecare
Kos
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Nisyros
Grecia
Dodecanese
Distanța
35 km
Companii de feribot
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Frecvența traversărilor
4 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Kos Nisyros: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Kos la Nisyros, veți găsi bilete care variază de la 45 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 423 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Kos - Nisyros este de 179 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Kos la Nisyros este de 1 ore 3 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 35 min pentru a ajunge la Nisyros, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Nisyros în 50 min. Primul feribot pleacă din portul Kos la 00:50. Ultimul feribot spre Nisyros pleacă din portul Kos la 16:10.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Kos la Nisyros
179 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Kos Nisyros (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
45 lei - 423 lei
Durata medie a traversării Kos Nisyros
1 ore 3 min
Ora de plecare a primului feribot către Nisyros
00:50
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Nisyros
16:10
Ora de sosire a primului feribot către Nisyros
02:05
Ora de sosire a ultimului feribot către Nisyros
17:00

De ce să luați un feribot de la Kos la Nisyros?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kos la Nisyros poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Nisyros. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kos la Nisyros este o modalitate ideală de a călători.

Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Nisyros sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Kos Nisyros la bordul feribotului Dodekanisos Seaways sau Blue Star Ferries, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Nu există o modalitate mai bună de a călători între Kos și Nisyros cu familia ta decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Kos, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. La bordul feribotului spre Nisyros, timpul trece mai repede decât credeți, iar această experiență maritimă între Kos și Nisyros va rămâne de neuitat pentru copiii dumneavoastră pentru mult timp.
Odihna într-o cabină
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Kos la Nisyros este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Kos și Nisyros?

Dacă doriți să călătoriți între Kos și Nisyros cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Blue Star Ferries Kos Nisyros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Kos-Nisyros, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kos-Nisyros și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Kos și Nisyros. Blue Star Ferries operează 2 de traversări pe săptămână către Nisyros de la Kos, iar durata călătoriei este de 1 ore 10 min. Mai multe informații despre Blue Star Ferries
1 ore 10 min
2 de traversări pe săptămână
Dodekanisos Seaways Kos Nisyros
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kos-Nisyros și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Kos și Nisyros. Dodekanisos Seaways operează 2 de traversări pe săptămână către Nisyros de la Kos, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
50 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Kos? Unde sosesc vapoarele în Nisyros?

Port de plecare în Kos

Feriboturile Blue Star Ferries sau Dodekanisos Seaways pleacă spre Nisyros din următoarele porturi din Kos:

Kos
Hartă

Port de sosire în Nisyros

Navele Dodekanisos Seaways sau Blue Star Ferries sosesc în Nisyros din următoarele porturi:

Nisyros
Hartă
Nisyros
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Kos la Nisyros, vă va lua cel puțin 50 min pentru a parcurge cei 35 km dintre Kos și Nisyros.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Kos și Nisyros) și de compania de feribot (Blue Star Ferries și Dodekanisos Seaways). În prezent, există 4 de traversări pe săptămână între Kos și Nisyros.

Există 2 de companii de feribot care operează între Kos și Nisyros: Blue Star Ferries și Dodekanisos Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

În timpul traversării între Kos și Nisyros, veți parcurge 35 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Kos la Nisyros, puteți găsi prețuri care variază de la 45 lei pentru cel mai mic, la 423 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 179 lei.

Primul feribot pleacă din Kos la 00:50 pentru Nisyros.

Ultimul feribot spre Nisyros pleacă de obicei de la Kos la 16:10.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire