Kissamos
Călătoriți direct la Gytheio cu feribot
Gytheio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kissamos la Gytheio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kissamos la Gytheio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kissamos la Gytheio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kissamos la Gytheio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kissamos la Gytheio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kissamos Gytheio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kissamos la Gytheio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kissamos la Gytheio

Port de plecare
Kissamos
Grecia
Creta
Port de sosire
Gytheio
Grecia
Peloponez
Distanța
171 km
Companii de feribot
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Kissamos Gytheio: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Kissamos la Gytheio, veți găsi bilete care variază de la 114 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 741 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Kissamos - Gytheio este de 428 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Kissamos la Gytheio este de 7 ore 10 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 7 ore 10 min pentru a ajunge la Gytheio, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Gytheio în 7 ore 10 min. Primul feribot pleacă din portul Kissamos la 08:15. Ultimul feribot spre Gytheio pleacă din portul Kissamos la 11:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Kissamos la Gytheio
428 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Kissamos Gytheio (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
114 lei - 741 lei
Durata medie a traversării Kissamos Gytheio
7 ore 10 min
Ora de plecare a primului feribot către Gytheio
08:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Gytheio
11:00
Ora de sosire a primului feribot către Gytheio
15:25
Ora de sosire a ultimului feribot către Gytheio
18:10

De ce să luați un feribot de la Kissamos la Gytheio?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kissamos la Gytheio poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Gytheio. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kissamos la Gytheio este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Kissamos Gytheio este exact opusul. La bord, în funcție de nava LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Gytheio complet relaxat.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Kissamos-Gytheio în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Gytheio.
Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Kissamos la Gytheio. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Kissamos Gytheio la bordul feribotului Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Niciodată nu veți avea parte de atâta libertate și divertisment în timpul unui zbor!

Ce companii operează între Kissamos și Gytheio?

Dacă doriți să călătoriți între Kissamos și Gytheio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

LANE Sea Line Kissamos Gytheio
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kissamos-Gytheio și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Kissamos și Gytheio. Mai multe informații despre LANE Sea Line
Sea Jets Kissamos Gytheio
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kissamos-Gytheio și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Kissamos și Gytheio. Mai multe informații despre Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Gytheio
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kissamos și Gytheio. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kissamos-Gytheio și puteți rezerva un bilet Lane Sea Lines între Kissamos și Gytheio. Mai multe informații despre Lane Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Kissamos? Unde sosesc vapoarele în Gytheio?

Port de plecare în Kissamos

Feriboturile LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines pleacă spre Gytheio din următoarele porturi din Kissamos:

Kissamos
Hartă

Port de sosire în Gytheio

Navele Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line sosesc în Gytheio din următoarele porturi:

Gytheio
Hartă
Gythion
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 3 de companii de feribot care operează între Kissamos și Gytheio: LANE Sea Line, Sea Jets și Lane Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Kissamos Gytheio, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Kissamos și Gytheio, veți parcurge 171 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Kissamos la Gytheio, puteți găsi prețuri care variază de la 114 lei pentru cel mai mic, la 741 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 428 lei.

Primul feribot pleacă din Kissamos la 08:15 pentru Gytheio.

Ultimul feribot spre Gytheio pleacă de obicei de la Kissamos la 11:00.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Kissamos la Gytheio

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Kissamos la Gytheio, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Kissamos Gytheio la bordul LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Kissamos până la debarcarea în Gytheio. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Kissamos și Gytheio.

Gata de îmbarcare în Kissamos

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Kissamos Gytheio, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Kissamos / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Kissamos în limita de timp stabilită de LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Kissamos - Gytheio / La terminalul de feribot Kissamos, căutați ghișeele LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Gytheio / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Kissamos care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

La bordul feribotului între Kissamos și Gytheio

Pe nava LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Gytheio este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Gytheio:

  • Se vede portul Gytheio / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Gytheio.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Dacă ați călătorit de la Kissamos la Gytheio în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Gytheio.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Gytheio / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Gytheio vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Gytheio a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire