Kissamos
Călătoriți direct la Antikythira cu feribot
Antikythira
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kissamos la Antikythira cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kissamos la Antikythira? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kissamos la Antikythira este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kissamos la Antikythira poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kissamos la Antikythira cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Sea Jets sau Lane Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kissamos Antikythira care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets sau Lane Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kissamos la Antikythira, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kissamos la Antikythira

Port de plecare
Kissamos
Grecia
Creta
Port de sosire
Antikythira
Grecia
Attica
Distanța
54 km
Companii de feribot
Sea Jets, Lane Sea Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Kissamos Antikythira: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Kissamos la Antikythira, veți găsi bilete care variază de la 50 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 343 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Kissamos - Antikythira este de 199 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Kissamos la Antikythira este de 1 ore 48 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore pentru a ajunge la Antikythira, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Antikythira în 1 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Kissamos la 08:15. Ultimul feribot spre Antikythira pleacă din portul Kissamos la 11:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Kissamos la Antikythira
199 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Kissamos Antikythira (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
50 lei - 343 lei
Durata medie a traversării Kissamos Antikythira
1 ore 48 min
Ora de plecare a primului feribot către Antikythira
08:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Antikythira
11:00
Ora de sosire a primului feribot către Antikythira
10:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Antikythira
12:45

De ce să luați un feribot de la Kissamos la Antikythira?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kissamos la Antikythira poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Antikythira. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kissamos la Antikythira este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Cu toate acestea, vă veți bucura să plecați din Kissamos cu un feribot Sea Jets sau Lane Sea Lines care va parcurge cei 54 km până la Antikythira cu mai puțin de 40 km/h. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să regretați că ați ajuns atât de repede în Antikythira!
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Pentru traversarea de la Kissamos la Antikythira, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Antikythira. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Sea Jets sau Lane Sea Lines, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Kissamos Antikythira, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Sea Jets sau Lane Sea Lines, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.

Ce companii operează între Kissamos și Antikythira?

Dacă doriți să călătoriți între Kissamos și Antikythira cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets sau Lane Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Kissamos Antikythira
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kissamos-Antikythira și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Kissamos și Antikythira. Mai multe informații despre Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Antikythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kissamos și Antikythira. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kissamos-Antikythira și puteți rezerva un bilet Lane Sea Lines între Kissamos și Antikythira. Mai multe informații despre Lane Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Kissamos? Unde sosesc vapoarele în Antikythira?

Port de plecare în Kissamos

Feriboturile Sea Jets sau Lane Sea Lines pleacă spre Antikythira din următoarele porturi din Kissamos:

Kissamos
Hartă

Port de sosire în Antikythira

Navele Lane Sea Lines sau Sea Jets sosesc în Antikythira din următoarele porturi:

Antikythira
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Kissamos și Antikythira: Sea Jets și Lane Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Sea Jets, Lane Sea Lines.

În timpul traversării între Kissamos și Antikythira, veți parcurge 54 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Kissamos la Antikythira, puteți găsi prețuri care variază de la 50 lei pentru cel mai mic, la 343 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 199 lei.

Primul feribot pleacă din Kissamos la 08:15 pentru Antikythira.

Ultimul feribot spre Antikythira pleacă de obicei de la Kissamos la 11:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire