Kimolos
Călătoriți direct la Kythnos cu feribot
Kythnos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kimolos la Kythnos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kimolos la Kythnos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kimolos la Kythnos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kimolos la Kythnos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kimolos la Kythnos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways sau Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kimolos Kythnos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways sau Zante Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kimolos la Kythnos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kimolos la Kythnos

Port de plecare
Kimolos
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Kythnos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
68 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Zante Ferries
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Kimolos Kythnos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Kimolos la Kythnos, veți găsi bilete care variază de la 60 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 378 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Kimolos - Kythnos este de 219 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Kimolos la Kythnos este de 4 ore 35 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 20 min pentru a ajunge la Kythnos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Kythnos în 3 ore 20 min. Primul feribot pleacă din portul Kimolos la 11:45. Ultimul feribot spre Kythnos pleacă din portul Kimolos la 13:45.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Kimolos la Kythnos
219 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Kimolos Kythnos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
60 lei - 378 lei
Durata medie a traversării Kimolos Kythnos
4 ore 35 min
Ora de plecare a primului feribot către Kythnos
11:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Kythnos
13:45
Ora de sosire a primului feribot către Kythnos
16:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Kythnos
19:05

De ce să luați un feribot de la Kimolos la Kythnos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kimolos la Kythnos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kythnos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kimolos la Kythnos este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Ca regulă generală, o călătorie de la Kimolos la Kythnos este mult mai rapidă cu avionul. Dar nu este întotdeauna plăcut să fii legat de scaunul tău pentru ore lungi. Pe de altă parte, în timpul traversării Kimolos Kythnos la bordul feribotului Zante Ferries sau Hellenic Seaways, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
Personalul Hellenic Seaways sau Zante Ferries vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Kimolos și până la plecarea din Kythnos. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). În timpul traversării Kimolos Kythnos, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei Hellenic Seaways sau Zante Ferries, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.

Ce companii operează între Kimolos și Kythnos?

Dacă doriți să călătoriți între Kimolos și Kythnos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways sau Zante Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Kimolos Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kimolos-Kythnos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Kimolos și Kythnos. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
Zante Ferries Kimolos Kythnos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kimolos-Kythnos și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Kimolos și Kythnos. Zante Ferries operează 2 de traversări pe săptămână către Kythnos de la Kimolos, iar durata călătoriei este de 3 ore 30 min. Mai multe informații despre Zante Ferries
3 ore 30 min
2 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Kimolos? Unde sosesc vapoarele în Kythnos?

Port de plecare în Kimolos

Feriboturile Hellenic Seaways sau Zante Ferries pleacă spre Kythnos din următoarele porturi din Kimolos:

Kimolos
Hartă

Port de sosire în Kythnos

Navele Zante Ferries sau Hellenic Seaways sosesc în Kythnos din următoarele porturi:

Kythnos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Kimolos la Kythnos, vă va lua cel puțin 3 ore 30 min pentru a parcurge cei 68 km dintre Kimolos și Kythnos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Kimolos și Kythnos) și de compania de feribot (Hellenic Seaways și Zante Ferries). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Kimolos și Kythnos.

Există 2 de companii de feribot care operează între Kimolos și Kythnos: Hellenic Seaways și Zante Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Zante Ferries.

În timpul traversării între Kimolos și Kythnos, veți parcurge 68 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Kimolos la Kythnos, puteți găsi prețuri care variază de la 60 lei pentru cel mai mic, la 378 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 219 lei.

Primul feribot pleacă din Kimolos la 11:45 pentru Kythnos.

Ultimul feribot spre Kythnos pleacă de obicei de la Kimolos la 13:45.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire