Traseu recomandat
Kavala
Călătoriți direct la Karlovasi cu feribot
Karlovasi
Vezi prețurile
Rute alternative
Kavala
Călătorie cu feribot până la Lemnos
Lemnos
Călătorie cu feribot până la Karlovasi
Karlovasi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kavala la Karlovasi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kavala la Karlovasi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kavala la Karlovasi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kavala la Karlovasi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kavala la Karlovasi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Hellenic Seaways, Sea Jets sau Aegean Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kavala Karlovasi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kavala la Karlovasi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kavala la Karlovasi

Port de plecare
Kavala
Grecia
Port de sosire
Karlovasi
Grecia
Distanța
402 km
Companii de feribot
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
14 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Kavala Karlovasi: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Kavala la Karlovasi, veți găsi bilete care variază de la 194 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 915 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Kavala - Karlovasi este de 507 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Kavala la Karlovasi este de 16 ore 1 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 17 ore pentru a ajunge la Karlovasi, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Karlovasi în 15 ore 25 min. Primul feribot pleacă din portul Kavala la 19:00. Ultimul feribot spre Karlovasi pleacă din portul Kavala la 23:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Kavala la Karlovasi
507 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Kavala Karlovasi (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
194 lei - 915 lei
Durata medie a traversării Kavala Karlovasi
16 ore 1 min
Ora de plecare a primului feribot către Karlovasi
19:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Karlovasi
23:00
Ora de sosire a primului feribot către Karlovasi
11:20
Ora de sosire a ultimului feribot către Karlovasi
16:00

Ce companii operează între Kavala și Karlovasi?

Dacă doriți să călătoriți între Kavala și Karlovasi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Hellenic Seaways Kavala Karlovasi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kavala-Karlovasi și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Kavala și Karlovasi. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Karlovasi de la Kavala, iar durata călătoriei este de 14 ore 20 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
14 ore 20 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Kavala? Unde sosesc vapoarele în Karlovasi?

Port de plecare în Kavala

Feriboturile Hellenic Seaways pleacă spre Karlovasi din următoarele porturi din Kavala:

Kavala
Hartă

Port de sosire în Karlovasi

Navele Hellenic Seaways sosesc în Karlovasi din următoarele porturi:

Karlovasi
Hartă
Alte curse alternative de la Kavala la Karlovasi
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Kavala la Karlovasi, vă va lua cel puțin 14 ore 20 min pentru a parcurge cei 402 km dintre Kavala și Karlovasi.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Kavala și Karlovasi) și de compania de feribot (Hellenic Seaways). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Kavala și Karlovasi.

Există 1 de companii de feribot care operează între Kavala și Karlovasi: Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Pentru a merge cu vaporul de la Kavala la Karlovasi, puteți găsi prețuri care variază de la 194 lei pentru cel mai mic, la 915 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 507 lei.

Primul feribot pleacă din Kavala la 19:00 pentru Karlovasi.

Ultimul feribot spre Karlovasi pleacă de obicei de la Kavala la 23:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire