Kalymnos
Călătoriți direct la Turgutreis cu feribot
Turgutreis
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kalymnos la Turgutreis cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kalymnos la Turgutreis? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kalymnos la Turgutreis este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kalymnos la Turgutreis poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kalymnos la Turgutreis cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Bodrum Express Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kalymnos Turgutreis care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Bodrum Express Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kalymnos la Turgutreis, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kalymnos la Turgutreis

Port de plecare
Kalymnos
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Turgutreis
Turcia
Distanța
25 km
Companii de feribot
Bodrum Express Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Kalymnos și Turgutreis?

Dacă doriți să călătoriți între Kalymnos și Turgutreis cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Bodrum Express Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Bodrum Express Lines Kalymnos Turgutreis
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines este o companie de feriboturi cu sediul în Turcia, care operează spre diverse destinații din Turcia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kalymnos-Turgutreis și puteți rezerva un bilet Bodrum Express Lines între Kalymnos și Turgutreis. Mai multe informații despre Bodrum Express Lines

De unde pleacă feriboturile în Kalymnos? Unde sosesc vapoarele în Turgutreis?

Port de plecare în Kalymnos

Feriboturile Bodrum Express Lines pleacă spre Turgutreis din următoarele porturi din Kalymnos:

Kalymnos
Hartă

Port de sosire în Turgutreis

Navele Bodrum Express Lines sosesc în Turgutreis din următoarele porturi:

Turgutreis
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire