Kalymnos
Călătoriți direct la Arki cu feribot
Arki
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kalymnos la Arki cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kalymnos la Arki? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kalymnos la Arki este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kalymnos la Arki poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kalymnos la Arki cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Dodekanisos Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kalymnos Arki care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Dodekanisos Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kalymnos la Arki, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kalymnos la Arki

Port de plecare
Kalymnos
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Arki
Grecia
Dodecanese
Distanța
53 km
Companii de feribot
Dodekanisos Seaways
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Kalymnos și Arki?

Dacă doriți să călătoriți între Kalymnos și Arki cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Dodekanisos Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Dodekanisos Seaways Kalymnos Arki
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kalymnos-Arki și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Kalymnos și Arki. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways

De unde pleacă feriboturile în Kalymnos? Unde sosesc vapoarele în Arki?

Port de plecare în Kalymnos

Feriboturile Dodekanisos Seaways pleacă spre Arki din următoarele porturi din Kalymnos:

Kalymnos
Hartă

Port de sosire în Arki

Navele Dodekanisos Seaways sosesc în Arki din următoarele porturi:

Arki
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire