Kalymnos
Călătoriți direct la Agios Kyrikos cu feribot
Agios Kyrikos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kalymnos la Agios Kyrikos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kalymnos la Agios Kyrikos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kalymnos la Agios Kyrikos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kalymnos la Agios Kyrikos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kalymnos la Agios Kyrikos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kalymnos Agios Kyrikos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kalymnos la Agios Kyrikos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kalymnos la Agios Kyrikos

Port de plecare
Kalymnos
Grecia
Dodecanese
Port de sosire
Agios Kyrikos
Grecia
Distanța
96 km
Companii de feribot
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Kalymnos Agios Kyrikos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Kalymnos la Agios Kyrikos, veți găsi bilete care variază de la 85 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 796 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Kalymnos - Agios Kyrikos este de 408 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Kalymnos la Agios Kyrikos este de 3 ore 13 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 4 ore 20 min pentru a ajunge la Agios Kyrikos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Agios Kyrikos în 2 ore 35 min. Primul feribot pleacă din portul Kalymnos la 13:30. Ultimul feribot spre Agios Kyrikos pleacă din portul Kalymnos la 22:50.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Kalymnos la Agios Kyrikos
408 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Kalymnos Agios Kyrikos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
85 lei - 796 lei
Durata medie a traversării Kalymnos Agios Kyrikos
3 ore 13 min
Ora de plecare a primului feribot către Agios Kyrikos
13:30
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Agios Kyrikos
22:50
Ora de sosire a primului feribot către Agios Kyrikos
03:10
Ora de sosire a ultimului feribot către Agios Kyrikos
16:15

De ce să luați un feribot de la Kalymnos la Agios Kyrikos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kalymnos la Agios Kyrikos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Agios Kyrikos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kalymnos la Agios Kyrikos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Kalymnos până la Agios Kyrikos, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Peste tot, ferestrele mari vă oferă o priveliște extraordinară asupra mării de un albastru azuriu, pentru a profita la maximum de puterea sa liniștitoare.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În Kalymnos, de îndată ce părăsiți portul, faceți o plimbare pe puntea vasului Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways și bucurați-vă de jetul de mare și de aerul marin îmbogățit cu oxigen revigorant: o adevărată cură de talasoterapie și foarte eficientă pentru aerisirea plămânilor! O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Agios Kyrikos plin de energie.
Feriboturile sunt ideale pentru familii!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Kalymnos la Agios Kyrikos în familie decât cu feribotul. Totul este mai ușor. De îndată ce plecați din Kalymnos, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Kalymnos și Agios Kyrikos va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.

Ce companii operează între Kalymnos și Agios Kyrikos?

Dacă doriți să călătoriți între Kalymnos și Agios Kyrikos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Dodekanisos Seaways Kalymnos Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways a fost înființată în 1991 și are sediul în Rodos, Grecia. Compania deservește insulele din Marea Egee și porturile din Marea Ionică. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kalymnos-Agios Kyrikos și puteți rezerva un bilet Dodekanisos Seaways între Kalymnos și Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways operează 2 de traversări pe săptămână către Agios Kyrikos de la Kalymnos, iar durata călătoriei este de 2 ore 40 min. Mai multe informații despre Dodekanisos Seaways
2 ore 40 min
2 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Kalymnos Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kalymnos-Agios Kyrikos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Kalymnos și Agios Kyrikos. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Agios Kyrikos de la Kalymnos, iar durata călătoriei este de 4 ore 30 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
4 ore 30 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Kalymnos? Unde sosesc vapoarele în Agios Kyrikos?

Port de plecare în Kalymnos

Feriboturile Dodekanisos Seaways sau Hellenic Seaways pleacă spre Agios Kyrikos din următoarele porturi din Kalymnos:

Kalymnos
Hartă

Port de sosire în Agios Kyrikos

Navele Hellenic Seaways sau Dodekanisos Seaways sosesc în Agios Kyrikos din următoarele porturi:

Port of Agios Kyrikos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Kalymnos la Agios Kyrikos, vă va lua cel puțin 2 ore 40 min pentru a parcurge cei 96 km dintre Kalymnos și Agios Kyrikos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Kalymnos și Agios Kyrikos) și de compania de feribot (Dodekanisos Seaways și Hellenic Seaways). În prezent, există 3 de traversări pe săptămână între Kalymnos și Agios Kyrikos.

Există 2 de companii de feribot care operează între Kalymnos și Agios Kyrikos: Dodekanisos Seaways și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

În timpul traversării între Kalymnos și Agios Kyrikos, veți parcurge 96 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Kalymnos la Agios Kyrikos, puteți găsi prețuri care variază de la 85 lei pentru cel mai mic, la 796 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 408 lei.

Primul feribot pleacă din Kalymnos la 13:30 pentru Agios Kyrikos.

Ultimul feribot spre Agios Kyrikos pleacă de obicei de la Kalymnos la 22:50.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire