Traseu recomandat
Kalamata
Călătoriți direct la Kythira cu feribot
Kythira
Vezi prețurile
Rute alternative
Kalamata
Călătorie cu feribot până la Kissamos
Kissamos
Călătorie cu feribot până la Kythira
Kythira
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Kalamata la Kythira cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Kalamata la Kythira? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Kalamata la Kythira este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Kalamata la Kythira poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Kalamata la Kythira cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Lane Sea Lines, LANE Sea Line sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Kalamata Kythira care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor LANE Sea Line sau Lane Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Kalamata la Kythira, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Kalamata la Kythira

Port de plecare
Kalamata
Grecia
Peloponez
Port de sosire
Kythira
Grecia
Attica
Distanța
126 km
Companii de feribot
Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Kalamata la Kythira?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Kalamata la Kythira poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kythira. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Kalamata la Kythira este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Dimpotrivă, o călătorie cu feribotul Kalamata Kythira este ultrarelaxantă. La bord, în funcție de nava LANE Sea Line sau Lane Sea Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Kythira fără stres și total relaxat.
Pentru un personal grijuliu
În fiecare minut al traversării Kalamata-Kythira, de la îmbarcarea în portul Kalamata până la debarcarea în Kythira, personalul calificat și zâmbitor al LANE Sea Line sau Lane Sea Lines vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Dacă aveți copii, nu există o modalitate mai bună de a călători de la Kalamata la Kythira în familie decât cu feribotul. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Kalamata, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Această călătorie cu barca între Kalamata și Kythira va rămâne un moment de neuitat pentru copiii dumneavoastră.

Ce companii operează între Kalamata și Kythira?

Dacă doriți să călătoriți între Kalamata și Kythira cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv LANE Sea Line sau Lane Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

LANE Sea Line Kalamata Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kalamata-Kythira și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Kalamata și Kythira. Mai multe informații despre LANE Sea Line
Lane Sea Lines Kalamata Kythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Kalamata și Kythira. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Kalamata-Kythira și puteți rezerva un bilet Lane Sea Lines între Kalamata și Kythira. Mai multe informații despre Lane Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Kalamata? Unde sosesc vapoarele în Kythira?

Port de plecare în Kalamata

Feriboturile LANE Sea Line sau Lane Sea Lines pleacă spre Kythira din următoarele porturi din Kalamata:

Kalamata
Hartă
Kalamata
Hartă

Port de sosire în Kythira

Navele Lane Sea Lines sau LANE Sea Line sosesc în Kythira din următoarele porturi:

Kythira
Hartă
Alte curse alternative de la Kalamata la Kythira
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 2 de companii de feribot care operează între Kalamata și Kythira: LANE Sea Line și Lane Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

În timpul traversării între Kalamata și Kythira, veți parcurge 126 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire