Jersey
Călătoriți direct la Guernsey cu zboruri, feribot
Guernsey
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Jersey la Guernsey cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Jersey la Guernsey? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Jersey la Guernsey este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Jersey la Guernsey poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Jersey la Guernsey cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Condor Ferries sau Manche Îles Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Jersey Guernsey care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Condor Ferries sau Manche Îles Express oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Jersey la Guernsey, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Jersey la Guernsey

Port de plecare
Jersey
Regatul Unit
Channel Islands
Port de sosire
Guernsey
Regatul Unit
Channel Islands
Distanța
43 km
Companii de feribot
Condor Ferries, Manche Îles Express
Frecvența traversărilor
13 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Jersey Guernsey: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Jersey la Guernsey, veți găsi bilete care variază de la 154 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 855 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Jersey - Guernsey este de 388 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Jersey la Guernsey este de 1 ore 14 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore pentru a ajunge la Guernsey, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Guernsey în 1 ore. Primul feribot pleacă din portul Jersey la 08:00. Ultimul feribot spre Guernsey pleacă din portul Jersey la 20:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Jersey la Guernsey
388 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Jersey Guernsey (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
154 lei - 855 lei
Durata medie a traversării Jersey Guernsey
1 ore 14 min
Ora de plecare a primului feribot către Guernsey
08:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Guernsey
20:00
Ora de sosire a primului feribot către Guernsey
09:20
Ora de sosire a ultimului feribot către Guernsey
21:30

De ce să luați un feribot de la Jersey la Guernsey?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Jersey la Guernsey poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Guernsey. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Jersey la Guernsey este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
Dacă se compară viteza, avionul este cu siguranță cel mai rapid mod de a ajunge de la Jersey la Guernsey. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Jersey Guernsey la bordul feribotului Manche Îles Express sau Condor Ferries, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Condor Ferries sau Manche Îles Express în Jersey, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Guernsey. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Condor Ferries sau Manche Îles Express.
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Jersey-Guernsey, accesați zonele exterioare ale navei Condor Ferries sau Manche Îles Express pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Guernsey plin de energie.

Ce companii operează între Jersey și Guernsey?

Dacă doriți să călătoriți între Jersey și Guernsey cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Condor Ferries sau Manche Îles Express, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Condor Ferries Jersey Guernsey
Condor Ferries
Din 1964, Condor Ferries este principala companie pentru legăturile dintre St Malo și Insulele Anglo-Normande și Marea Britanie. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Jersey-Guernsey și puteți rezerva un bilet Condor Ferries între Jersey și Guernsey. Condor Ferries operează 9 de traversări pe săptămână către Guernsey de la Jersey, iar durata călătoriei este de 1 ore. Mai multe informații despre Condor Ferries
1 ore
9 de traversări pe săptămână
Manche Îles Express Jersey Guernsey
Manche Îles Express
Creată în 2005 cu sprijinul Consiliului General de la Manche, compania maritimă normandă Manche Iles Express asigură servicii regulate între Jersey și Guernsey și, în general, între Cotentin și Insulele Anglo-Normande. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Jersey-Guernsey și puteți rezerva un bilet Manche Îles Express între Jersey și Guernsey. Manche Îles Express operează 4 de traversări pe săptămână către Guernsey de la Jersey, iar durata călătoriei este de 1 ore 20 min. Mai multe informații despre Manche Îles Express
1 ore 20 min
4 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Jersey? Unde sosesc vapoarele în Guernsey?

Port de plecare în Jersey

Feriboturile Condor Ferries sau Manche Îles Express pleacă spre Guernsey din următoarele porturi din Jersey:

Saint Helier Jersey Terminal
Hartă

Port de sosire în Guernsey

Navele Manche Îles Express sau Condor Ferries sosesc în Guernsey din următoarele porturi:

Saint Peter Guernsey Terminal
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Jersey la Guernsey, vă va lua cel puțin 1 ore pentru a parcurge cei 43 km dintre Jersey și Guernsey.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Jersey și Guernsey) și de compania de feribot (Condor Ferries și Manche Îles Express). În prezent, există 13 de traversări pe săptămână între Jersey și Guernsey.

Există 2 de companii de feribot care operează între Jersey și Guernsey: Condor Ferries și Manche Îles Express.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Condor Ferries, Manche Îles Express.

În timpul traversării între Jersey și Guernsey, veți parcurge 43 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Jersey la Guernsey, puteți găsi prețuri care variază de la 154 lei pentru cel mai mic, la 855 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 388 lei.

Primul feribot pleacă din Jersey la 08:00 pentru Guernsey.

Ultimul feribot spre Guernsey pleacă de obicei de la Jersey la 20:00.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire