Ithaki
Călătoriți direct la Sami cu feribot
Sami
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ithaki la Sami cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ithaki la Sami? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ithaki la Sami este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ithaki la Sami poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ithaki la Sami cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Ionian Group, Kefalonian Lines sau Lefkada Palace. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ithaki Sami care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Ionian Group, Kefalonian Lines sau Lefkada Palace oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ithaki la Sami, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ithaki la Sami

Port de plecare
Ithaki
Grecia
Insulele Ionice
Port de sosire
Sami
Grecia
Insulele Ionice
Distanța
14 km
Companii de feribot
Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace
Frecvența traversărilor
7 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ithaki Sami: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ithaki la Sami, veți găsi bilete care variază de la 15 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 89 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ithaki - Sami este de 50 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ithaki la Sami este de 20 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 20 min pentru a ajunge la Sami, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Sami în 20 min. Primul feribot pleacă din portul Ithaki la 07:40. Ultimul feribot spre Sami pleacă din portul Ithaki la 17:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ithaki la Sami
50 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ithaki Sami (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
15 lei - 89 lei
Durata medie a traversării Ithaki Sami
20 min
Ora de plecare a primului feribot către Sami
07:40
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Sami
17:15
Ora de sosire a primului feribot către Sami
08:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Sami
17:35

De ce să luați un feribot de la Ithaki la Sami?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ithaki la Sami poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Sami. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ithaki la Sami este o modalitate ideală de a călători.

Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Ithaki Sami este exact opusul. La bord, în funcție de nava Ionian Group, Kefalonian Lines sau Lefkada Palace în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Ajungi în Sami fără stres și total relaxat.
Să-ți faci timp devine o plăcere
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. La bordul unui feribot Ionian Group, Kefalonian Lines sau Lefkada Palace vă veți bucura de un start lin din Ithaki și de o navigație cu mai puțin de 40km/h până la Sami. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Ithaki-Sami este un pic prea scurtă!
Pentru confortul unei cabine
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Ithaki la Sami rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Ithaki și Sami?

Dacă doriți să călătoriți între Ithaki și Sami cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Ionian Group, Kefalonian Lines sau Lefkada Palace, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Ionian Group Ithaki Sami
Ionian Group
Ionian Group operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Ithaki și Sami. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ithaki-Sami și puteți rezerva un bilet Ionian Group între Ithaki și Sami. Mai multe informații despre Ionian Group
Kefalonian Lines Ithaki Sami
Kefalonian Lines
Kefalonian Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Ithaki și Sami. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ithaki-Sami și puteți rezerva un bilet Kefalonian Lines între Ithaki și Sami. Kefalonian Lines operează 7 de traversări pe săptămână către Sami de la Ithaki, iar durata călătoriei este de 30 min. Mai multe informații despre Kefalonian Lines
30 min
7 de traversări pe săptămână
Lefkada Palace Ithaki Sami
Lefkada Palace
Lefkada Palace operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Ithaki și Sami. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ithaki-Sami și puteți rezerva un bilet Lefkada Palace între Ithaki și Sami. Mai multe informații despre Lefkada Palace

De unde pleacă feriboturile în Ithaki? Unde sosesc vapoarele în Sami?

Port de plecare în Ithaki

Feriboturile Ionian Group, Kefalonian Lines sau Lefkada Palace pleacă spre Sami din următoarele porturi din Ithaki:

Ithaka (Pisaetos)
Hartă

Port de sosire în Sami

Navele Lefkada Palace, Kefalonian Lines sau Ionian Group sosesc în Sami din următoarele porturi:

Sami
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ithaki la Sami, vă va lua cel puțin 30 min pentru a parcurge cei 14 km dintre Ithaki și Sami.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ithaki și Sami) și de compania de feribot (Ionian Group, Kefalonian Lines și Lefkada Palace). În prezent, există 7 de traversări pe săptămână între Ithaki și Sami.

Există 3 de companii de feribot care operează între Ithaki și Sami: Ionian Group, Kefalonian Lines și Lefkada Palace.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Ionian Group, Kefalonian Lines, Lefkada Palace pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Ithaki Sami, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Ithaki și Sami, veți parcurge 14 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Ithaki la Sami, puteți găsi prețuri care variază de la 15 lei pentru cel mai mic, la 89 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 50 lei.

Primul feribot pleacă din Ithaki la 07:40 pentru Sami.

Ultimul feribot spre Sami pleacă de obicei de la Ithaki la 17:15.

Cum este o traversare cu feribotul de la Ithaki la Sami?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Ithaki la Sami, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Ithaki Sami la bordul Ionian Group, Kefalonian Lines sau Lefkada Palace, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Ithaki până la debarcarea în Sami. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Ithaki și Sami.

Îmbarcarea în Ithaki

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Ithaki Sami, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Ithaki / Trebuie să ajungeți în portul Ithaki cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Lefkada Palace, Kefalonian Lines sau Ionian Group. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Ithaki - Sami / Mergeți la biroul Lefkada Palace, Kefalonian Lines sau Ionian Group din terminalul de feribot Ithaki pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Sami / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Ithaki care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului Ionian Group, Kefalonian Lines sau Lefkada Palace pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Viața la bordul feribotului între Ithaki și Sami

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Ionian Group, Kefalonian Lines sau Lefkada Palace așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Debarcarea de pe feribot în Sami

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Sami:

  • Se apropie de portul Sami / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Sami. Nu are rost să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Sami.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Sami.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Sami / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. În Sami este probabil să treceți un control vamal. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Sami începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire