Isles Of Scilly
Călătoriți direct la Penzance cu zboruri, feribot
Penzance
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Isles Of Scilly la Penzance cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Isles Of Scilly la Penzance? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Isles Of Scilly la Penzance este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Isles Of Scilly la Penzance poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Isles Of Scilly la Penzance cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Scillonian Ferry. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Isles Of Scilly Penzance care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Scillonian Ferry oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Isles Of Scilly la Penzance, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Isles Of Scilly la Penzance

Port de plecare
Isles Of Scilly
Regatul Unit
Port de sosire
Penzance
Regatul Unit
Anglia
Distanța
59 km
Companii de feribot
Scillonian Ferry
Frecvența traversărilor
8 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
2 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Isles Of Scilly Penzance: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Isles Of Scilly la Penzance, veți găsi bilete care variază de la 482 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 532 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Isles Of Scilly - Penzance este de 497 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Isles Of Scilly la Penzance este de 2 ore 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 2 ore 45 min pentru a ajunge la Penzance, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Penzance în 2 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Isles Of Scilly la 14:00. Ultimul feribot spre Penzance pleacă din portul Isles Of Scilly la 16:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Isles Of Scilly la Penzance
497 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Isles Of Scilly Penzance (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
482 lei - 532 lei
Durata medie a traversării Isles Of Scilly Penzance
2 ore 45 min
Ora de plecare a primului feribot către Penzance
14:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Penzance
16:30
Ora de sosire a primului feribot către Penzance
16:45
Ora de sosire a ultimului feribot către Penzance
19:15

Ce companii operează între Isles Of Scilly și Penzance?

Dacă doriți să călătoriți între Isles Of Scilly și Penzance cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Scillonian Ferry, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Scillonian Ferry Isles Of Scilly Penzance
Scillonian Ferry
Scillonian Ferry operează servicii de feribot către Regatul Unit, inclusiv servicii de feribot între Isles Of Scilly și Penzance. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Isles Of Scilly-Penzance și puteți rezerva un bilet Scillonian Ferry între Isles Of Scilly și Penzance. Scillonian Ferry operează 8 de traversări pe săptămână către Penzance de la Isles Of Scilly, iar durata călătoriei este de 2 ore 50 min. Mai multe informații despre Scillonian Ferry
2 ore 50 min
8 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Isles Of Scilly? Unde sosesc vapoarele în Penzance?

Port de plecare în Isles Of Scilly

Feriboturile Scillonian Ferry pleacă spre Penzance din următoarele porturi din Isles Of Scilly:

St Mary's Isles Of Scilly Terminal
Hartă

Port de sosire în Penzance

Navele Scillonian Ferry sosesc în Penzance din următoarele porturi:

Penzance Harbour
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire