Ios
Călătoriți direct la Folegandros cu feribot
Folegandros
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Ios la Folegandros cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Ios la Folegandros? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Ios la Folegandros este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Ios la Folegandros poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Ios la Folegandros cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries sau Sea Jets. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Ios Folegandros care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Zante Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Ios la Folegandros, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Ios la Folegandros

Port de plecare
Ios
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Folegandros
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
35 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Sea Jets
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
55 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Ios Folegandros: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Ios la Folegandros, veți găsi bilete care variază de la 30 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 154 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Ios - Folegandros este de 80 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Ios la Folegandros este de 1 ore 16 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 25 min pentru a ajunge la Folegandros, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Folegandros în 55 min. Primul feribot pleacă din portul Ios la 08:35. Ultimul feribot spre Folegandros pleacă din portul Ios la 21:50.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Ios la Folegandros
80 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Ios Folegandros (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
30 lei - 154 lei
Durata medie a traversării Ios Folegandros
1 ore 16 min
Ora de plecare a primului feribot către Folegandros
08:35
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Folegandros
21:50
Ora de sosire a primului feribot către Folegandros
09:55
Ora de sosire a ultimului feribot către Folegandros
23:10

De ce să luați un feribot de la Ios la Folegandros?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Ios la Folegandros poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Folegandros. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Ios la Folegandros este o modalitate ideală de a călători.

Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Pentru traversarea de la Ios la Folegandros, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Folegandros. Cu toate acestea, merită să întrebați personalul LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Zante Ferries dacă nava are un depozit de bagaje unde vă puteți lăsa bagajele până când ajungeți la Folegandros.
Să nu vă plictisiți la bord... spre deosebire de avion
În general, pentru a ajunge la Folegandros sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Ios Folegandros la bordul feribotului Zante Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets sau LANE Sea Line, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Serviciile și nivelul de libertate în timpul unui zbor sunt radical diferite!
Pentru a lua aer de mare
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Ios-Folegandros, accesați zonele exterioare ale navei LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Zante Ferries pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Folegandros plin de energie.

Ce companii operează între Ios și Folegandros?

Dacă doriți să călătoriți între Ios și Folegandros cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Zante Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

LANE Sea Line Ios Folegandros
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ios-Folegandros și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Ios și Folegandros. Mai multe informații despre LANE Sea Line
Sea Jets Ios Folegandros
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ios-Folegandros și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Ios și Folegandros. Sea Jets operează 9 de traversări pe săptămână către Folegandros de la Ios, iar durata călătoriei este de 1 ore 20 min. Mai multe informații despre Sea Jets
1 ore 20 min
9 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Ios Folegandros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ios-Folegandros și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Ios și Folegandros. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Folegandros de la Ios, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
1 ore 30 min
1 de traversări pe săptămână
ANEK Lines Ios Folegandros
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Ios-Folegandros și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ios-Folegandros și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Ios și Folegandros. Mai multe informații despre ANEK Lines
Zante Ferries Ios Folegandros
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Ios-Folegandros și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Ios și Folegandros. Zante Ferries operează 4 de traversări pe săptămână către Folegandros de la Ios, iar durata călătoriei este de 55 min. Mai multe informații despre Zante Ferries
55 min
4 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Ios? Unde sosesc vapoarele în Folegandros?

Port de plecare în Ios

Feriboturile LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Zante Ferries pleacă spre Folegandros din următoarele porturi din Ios:

Ios
Hartă

Port de sosire în Folegandros

Navele Zante Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets sau LANE Sea Line sosesc în Folegandros din următoarele porturi:

Folegandros
Hartă
Folegandros
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Ios la Folegandros, vă va lua cel puțin 55 min pentru a parcurge cei 35 km dintre Ios și Folegandros.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Ios și Folegandros) și de compania de feribot (LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines și Zante Ferries). În prezent, există 3 de traversări pe zi între Ios și Folegandros.

Există 5 de companii de feribot care operează între Ios și Folegandros: LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines și Zante Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Ios Folegandros, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Ios și Folegandros, veți parcurge 35 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Ios la Folegandros, puteți găsi prețuri care variază de la 30 lei pentru cel mai mic, la 154 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 80 lei.

Primul feribot pleacă din Ios la 08:35 pentru Folegandros.

Ultimul feribot spre Folegandros pleacă de obicei de la Ios la 21:50.

Cum este o traversare cu feribotul de la Ios la Folegandros?

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Ios la Folegandros. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries sau Sea Jets, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Ios până la debarcarea în Folegandros. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Ios și Folegandros.

Plecare cu feribotul din Ios

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Ios Folegandros, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Ios / Pentru a ajunge la terminalul de feribot din Ios, trebuie să vă acordați un anumit timp (verificați cu LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Zante Ferries) înainte de ora efectivă de plecare a navei. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Ios - Folegandros / Mergeți la biroul Zante Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets sau LANE Sea Line din terminalul de feribot Ios pentru a vă înregistra cu pașaportul sau cartea de identitate și numărul de rezervare. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Folegandros / În terminalul de feribot din Ios sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines sau Zante Ferries va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Ios și Folegandros

Pe navele Zante Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets sau LANE Sea Line, există ceva pentru toată lumea. Unii călători vor dori să se relaxeze în intimitatea unei cabine, în timp ce alții se vor bucura de baruri, restaurante, jocuri și magazine.

Folegandros este la vedere, debarcarea este iminentă!

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Folegandros:

  • Se apropie de portul Folegandros / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Folegandros de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Folegandros.
  • Părăsiți nava și Folegandros este al dumneavoastră / Odată ce ușile garajului sunt deschise, coborârea de pe navă este destul de rapidă. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Un control vamal nu poate fi exclus în Folegandros. În cele din urmă, șederea dumneavoastră în Folegandros începe cu adevărat!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire