Illas Cíes
Călătoriți direct la Vigo cu feribot
Vigo
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Illas Cíes la Vigo cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Illas Cíes la Vigo? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Illas Cíes la Vigo este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Illas Cíes la Vigo poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Illas Cíes la Vigo cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Mar de Ons sau Naviera Nabia. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Illas Cíes Vigo care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Mar de Ons sau Naviera Nabia oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Illas Cíes la Vigo, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Illas Cíes la Vigo

Port de plecare
Illas Cíes
Spania
Galicia
Port de sosire
Vigo
Spania
Galicia
Distanța
14 km
Companii de feribot
Mar de Ons, Naviera Nabia
Frecvența traversărilor
11 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Illas Cíes la Vigo?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Illas Cíes la Vigo poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Vigo. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Illas Cíes la Vigo este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Vigo sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Problema este că ești blocat în scaunul tău timp de câteva ore. Pe de altă parte, în timpul traversării Illas Cíes Vigo la bordul feribotului Naviera Nabia sau Mar de Ons, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. Un zbor nu vă va oferi niciodată atât de multe servicii în timpul călătoriei.
Pentru un personal grijuliu
Personalul Mar de Ons sau Naviera Nabia vă stă la dispoziție din momentul în care nava pleacă din Illas Cíes și până la plecarea din Vigo. Un birou de informații este aproape întotdeauna situat pe puntea principală a navei.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
Un singur bagaj este gratuit, toate celelalte trebuie plătite. Aceasta este adesea formula folosită atunci când călătorim cu alte mijloace de transport, ceea ce duce de foarte multe ori la o creștere semnificativă a facturii. Cu toate acestea, atunci când vă urcați la bordul unui feribot Mar de Ons sau Naviera Nabia în Illas Cíes, sunteți liber să luați cât de multe bagaje doriți, atât timp cât acestea sunt conținute în vehiculul dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Vigo. Cu toate acestea, merită să întrebați personalul Mar de Ons sau Naviera Nabia dacă nava are un depozit de bagaje unde vă puteți lăsa bagajele până când ajungeți la Vigo.

Ce companii operează între Illas Cíes și Vigo?

Dacă doriți să călătoriți între Illas Cíes și Vigo cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Mar de Ons sau Naviera Nabia, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Mar de Ons Illas Cíes Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons este o companie de feribot cu sediul în Spania care oferă traversări între insulele galiciene. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Illas Cíes-Vigo și puteți rezerva un bilet Mar de Ons între Illas Cíes și Vigo. Mar de Ons operează 6 de traversări pe zi către Vigo de la Illas Cíes, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Mar de Ons
50 min
6 de traversări pe zi
Naviera Nabia Illas Cíes Vigo
Naviera Nabia
Naviera Nabia operează servicii de feribot către Spania, inclusiv servicii de feribot între Illas Cíes și Vigo. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Illas Cíes-Vigo și puteți rezerva un bilet Naviera Nabia între Illas Cíes și Vigo. Naviera Nabia operează 5 de traversări pe zi către Vigo de la Illas Cíes, iar durata călătoriei este de 50 min. Mai multe informații despre Naviera Nabia
50 min
5 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Illas Cíes? Unde sosesc vapoarele în Vigo?

Port de plecare în Illas Cíes

Feriboturile Mar de Ons sau Naviera Nabia pleacă spre Vigo din următoarele porturi din Illas Cíes:

Cies Islands
Hartă

Port de sosire în Vigo

Navele Naviera Nabia sau Mar de Ons sosesc în Vigo din următoarele porturi:

Vigo
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Illas Cíes la Vigo, vă va lua cel puțin 50 min pentru a parcurge cei 14 km dintre Illas Cíes și Vigo.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Illas Cíes și Vigo) și de compania de feribot (Mar de Ons și Naviera Nabia). În prezent, există 11 de traversări pe zi între Illas Cíes și Vigo.

Există 2 de companii de feribot care operează între Illas Cíes și Vigo: Mar de Ons și Naviera Nabia.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Mar de Ons, Naviera Nabia.

În timpul traversării între Illas Cíes și Vigo, veți parcurge 14 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire