Traseu recomandat
Holyhead
Călătoriți direct la Dublin cu feribot
Dublin
Vezi prețurile
Rute alternative
Holyhead
Călătorie cu feribot până la Dun Laoghaire
Dun Laoghaire
Călătorie cu tren, autocar până la Dublin
Dublin
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Holyhead la Dublin cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Holyhead la Dublin? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Holyhead la Dublin este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Holyhead la Dublin poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Holyhead la Dublin cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Irish Ferries sau Stena Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Holyhead Dublin care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Stena Line sau Irish Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Holyhead la Dublin, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Holyhead la Dublin

Port de plecare
Holyhead
Regatul Unit
Țara Galilor
Port de sosire
Dublin
Irlanda
Distanța
109 km
Companii de feribot
Irish Ferries, Stena Line
Frecvența traversărilor
10 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Holyhead Dublin: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Holyhead la Dublin, veți găsi bilete care variază de la 209 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1487 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Holyhead - Dublin este de 751 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Holyhead la Dublin este de 3 ore 7 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 30 min pentru a ajunge la Dublin, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Dublin în 2 ore 15 min. Primul feribot pleacă din portul Holyhead la 02:15. Ultimul feribot spre Dublin pleacă din portul Holyhead la 20:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Holyhead la Dublin
751 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Holyhead Dublin (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
209 lei - 1487 lei
Durata medie a traversării Holyhead Dublin
3 ore 7 min
Ora de plecare a primului feribot către Dublin
02:15
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Dublin
20:30
Ora de sosire a primului feribot către Dublin
05:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Dublin
23:45

De ce să luați un feribot de la Holyhead la Dublin?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Holyhead la Dublin poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Dublin. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Holyhead la Dublin este o modalitate ideală de a călători.

Este mult mai puțin plictisitor decât în avion
În general, pentru a ajunge la Dublin sau oriunde altundeva, avionul este cea mai rapidă cale. Dar ești blocat în scaun, legat de centura de siguranță, și aproape că nu există nicio posibilitate de a călători. Pe de altă parte, în timpul traversării Holyhead Dublin la bordul feribotului Irish Ferries sau Stena Line, aveți libertate totală în activitățile dumneavoastră, pentru a mânca, a vă plimba, a vă distra sau a vă odihni. O experiență total diferită de cea a zborului cu avionul!
Bucurați-vă de aerul proaspăt al mării
Beneficiile pentru sănătate ale mării au fost dovedite de mult timp. În timpul traversării Holyhead-Dublin, accesați zonele exterioare ale navei Stena Line sau Irish Ferries pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Dublin plin de energie.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cantitatea de bagaje.
În cazul trenului, autobuzului sau avionului, de multe ori se aplică o limită de 1 bagaj gratuit, iar fiecare bagaj suplimentar generează un cost suplimentar. Pentru traversarea de la Holyhead la Dublin, atâta timp cât toate bagajele sunt cuprinse în mașina dumneavoastră, nu este necesar niciun supliment. În cazul în care călătoriți ca pieton, condițiile pot fi mai restrictive, deoarece va trebui să vă transportați bagajele cu dumneavoastră până la sosirea în Dublin. Cu toate acestea, este recomandabil să întrebați echipajul Stena Line sau Irish Ferries, deoarece adesea sunt puse la dispoziție dulapuri pentru bagaje pentru ca pasagerii să își depoziteze bagajele în timpul traversării.

Ce companii operează între Holyhead și Dublin?

Dacă doriți să călătoriți între Holyhead și Dublin cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Stena Line sau Irish Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Stena Line Holyhead Dublin
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Holyhead-Dublin și puteți rezerva un bilet Stena Line între Holyhead și Dublin. Stena Line operează 4 de traversări pe zi către Dublin de la Holyhead, iar durata călătoriei este de 3 ore 20 min. Mai multe informații despre Stena Line
3 ore 20 min
4 de traversări pe zi
Irish Ferries Holyhead Dublin
Irish Ferries
Irish Ferries operează servicii de transport cu feribotul între Irlanda și Marea Britanie și între Irlanda și Franța. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Holyhead-Dublin și puteți rezerva un bilet Irish Ferries între Holyhead și Dublin. Irish Ferries operează 6 de traversări pe zi către Dublin de la Holyhead, iar durata călătoriei este de 2 ore 20 min. Mai multe informații despre Irish Ferries
2 ore 20 min
6 de traversări pe zi

De unde pleacă feriboturile în Holyhead? Unde sosesc vapoarele în Dublin?

Port de plecare în Holyhead

Feriboturile Stena Line sau Irish Ferries pleacă spre Dublin din următoarele porturi din Holyhead:

Holyhead Ferry Terminal
Hartă

Port de sosire în Dublin

Navele Irish Ferries sau Stena Line sosesc în Dublin din următoarele porturi:

Dublin StenaLine Ferries Terminal 2
Hartă
Alte curse alternative de la Holyhead la Dublin
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Holyhead la Dublin, vă va lua cel puțin 2 ore 20 min pentru a parcurge cei 109 km dintre Holyhead și Dublin.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Holyhead și Dublin) și de compania de feribot (Stena Line și Irish Ferries). În prezent, există 10 de traversări pe zi între Holyhead și Dublin.

Există 2 de companii de feribot care operează între Holyhead și Dublin: Stena Line și Irish Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Irish Ferries, Stena Line.

În timpul traversării între Holyhead și Dublin, veți parcurge 109 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Holyhead la Dublin, puteți găsi prețuri care variază de la 209 lei pentru cel mai mic, la 1487 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 751 lei.

Primul feribot pleacă din Holyhead la 02:15 pentru Dublin.

Ultimul feribot spre Dublin pleacă de obicei de la Holyhead la 20:30.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire