Traseu recomandat
Hirtshals
Călătoriți direct la Larvik cu feribot
Larvik
Vezi prețurile
Rute alternative
Hirtshals
Călătorie cu feribot până la Kristiansand
Kristiansand
Călătorie cu tren până la Larvik
Larvik
Vezi prețurile
Hirtshals
Călătorie cu feribot până la Kristiansand
Kristiansand
Călătorie cu zboruri, tren până la Oslo
Oslo
Călătorie cu tren până la Larvik
Larvik
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Hirtshals la Larvik cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Hirtshals la Larvik? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Hirtshals la Larvik este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Hirtshals la Larvik poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Hirtshals la Larvik cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Color Line sau Fjord Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Hirtshals Larvik care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Color Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Hirtshals la Larvik, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Hirtshals la Larvik

Port de plecare
Hirtshals
Danemarca
Port de sosire
Larvik
Norvegia
Distanța
164 km
Companii de feribot
Color Line, Fjord Line
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
3 ore 50 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Hirtshals Larvik: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Hirtshals la Larvik, veți găsi bilete care variază de la 179 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 1278 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Hirtshals - Larvik este de 457 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Hirtshals la Larvik este de 3 ore 45 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 3 ore 45 min pentru a ajunge la Larvik, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Larvik în 3 ore 45 min. Primul feribot pleacă din portul Hirtshals la 12:45. Ultimul feribot spre Larvik pleacă din portul Hirtshals la 22:15.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Hirtshals la Larvik
457 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Hirtshals Larvik (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
179 lei - 1278 lei
Durata medie a traversării Hirtshals Larvik
3 ore 45 min
Ora de plecare a primului feribot către Larvik
12:45
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Larvik
22:15
Ora de sosire a primului feribot către Larvik
02:00
Ora de sosire a ultimului feribot către Larvik
16:30

Ce companii operează între Hirtshals și Larvik?

Dacă doriți să călătoriți între Hirtshals și Larvik cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Color Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Color Line Hirtshals Larvik
Color Line
Color Line este o companie norvegiană de feriboturi cu sediul în Oslo care operează între Norvegia și Suedia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Hirtshals-Larvik și puteți rezerva un bilet Color Line între Hirtshals și Larvik. Color Line operează 14 de traversări pe săptămână către Larvik de la Hirtshals, iar durata călătoriei este de 3 ore 50 min. Mai multe informații despre Color Line
3 ore 50 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Hirtshals? Unde sosesc vapoarele în Larvik?

Port de plecare în Hirtshals

Feriboturile Color Line pleacă spre Larvik din următoarele porturi din Hirtshals:

Hirtshals
Hartă

Port de sosire în Larvik

Navele Color Line sosesc în Larvik din următoarele porturi:

Larvik
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Hirtshals la Larvik, vă va lua cel puțin 3 ore 50 min pentru a parcurge cei 164 km dintre Hirtshals și Larvik.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Hirtshals și Larvik) și de compania de feribot (Color Line). În prezent, există 14 de traversări pe săptămână între Hirtshals și Larvik.

Există 1 de companii de feribot care operează între Hirtshals și Larvik: Color Line.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Color Line, Fjord Line.

Pentru a merge cu vaporul de la Hirtshals la Larvik, puteți găsi prețuri care variază de la 179 lei pentru cel mai mic, la 1278 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 457 lei.

Primul feribot pleacă din Hirtshals la 12:45 pentru Larvik.

Ultimul feribot spre Larvik pleacă de obicei de la Hirtshals la 22:15.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire