Traseu recomandat
Heraklion
Călătoriți direct la Chalki cu feribot
Chalki
Vezi prețurile
Rute alternative
Heraklion
Călătorie cu feribot, zboruri până la Rodos
Rodos
Călătorie cu feribot până la Chalki
Chalki
Vezi prețurile
Heraklion
Călătorie cu feribot până la Fri
Fri
Călătorie cu feribot până la Chalki
Chalki
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Heraklion la Chalki cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Heraklion la Chalki? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Heraklion la Chalki este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Heraklion la Chalki poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Heraklion la Chalki cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets sau Aigaion Pelagos. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Heraklion Chalki care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines sau Blue Star Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Heraklion la Chalki, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Heraklion la Chalki

Port de plecare
Heraklion
Grecia
Creta
Port de sosire
Chalki
Grecia
Dodecanese
Distanța
244 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
12 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Heraklion la Chalki?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Heraklion la Chalki poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Chalki. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Heraklion la Chalki este o modalitate ideală de a călători.

Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Heraklion-Chalki în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Chalki pentru a coborî de pe vas.
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
De fiecare dată când mergem în vacanță pe coastă, căutăm cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Heraklion Chalki, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei ANEK Lines sau Blue Star Ferries, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Heraklion Chalki este opusă! Feriboturile operate de ANEK Lines sau Blue Star Ferries sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Ajungi în Chalki fără stres și total relaxat.

Ce companii operează între Heraklion și Chalki?

Dacă doriți să călătoriți între Heraklion și Chalki cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines sau Blue Star Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Heraklion Chalki
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Heraklion-Chalki și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Heraklion-Chalki și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Heraklion și Chalki. ANEK Lines operează 2 de traversări pe săptămână către Chalki de la Heraklion, iar durata călătoriei este de 12 ore. Mai multe informații despre ANEK Lines
12 ore
2 de traversări pe săptămână
Blue Star Ferries Heraklion Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Heraklion-Chalki, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Heraklion-Chalki și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Heraklion și Chalki. Mai multe informații despre Blue Star Ferries

De unde pleacă feriboturile în Heraklion? Unde sosesc vapoarele în Chalki?

Port de plecare în Heraklion

Feriboturile ANEK Lines sau Blue Star Ferries pleacă spre Chalki din următoarele porturi din Heraklion:

Heraklion
Hartă

Port de sosire în Chalki

Navele Blue Star Ferries sau ANEK Lines sosesc în Chalki din următoarele porturi:

Chalki
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Heraklion la Chalki, vă va lua cel puțin 12 ore pentru a parcurge cei 244 km dintre Heraklion și Chalki.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Heraklion și Chalki) și de compania de feribot (ANEK Lines și Blue Star Ferries). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Heraklion și Chalki.

Există 2 de companii de feribot care operează între Heraklion și Chalki: ANEK Lines și Blue Star Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos.

În timpul traversării între Heraklion și Chalki, veți parcurge 244 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire