Traseu recomandat
Heraklion
Călătoriți direct la Anafi cu feribot
Anafi
Vezi prețurile
Rute alternative
Heraklion
Călătorie cu feribot, zboruri până la Santorini
Santorini
Călătorie cu feribot până la Anafi
Anafi
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Heraklion la Anafi cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Heraklion la Anafi? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Heraklion la Anafi este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Heraklion la Anafi poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Heraklion la Anafi cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways sau Minoan Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Heraklion Anafi care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Heraklion la Anafi, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Heraklion la Anafi

Port de plecare
Heraklion
Grecia
Creta
Port de sosire
Anafi
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
129 km
Companii de feribot
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Heraklion la Anafi?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Heraklion la Anafi poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Anafi. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Heraklion la Anafi este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
Este bine cunoscut faptul că trăim într-o societate în care totul trebuie să meargă repede, din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries pentru cei 129 km dintre Heraklion și Anafi veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu o multitudine de servicii (bar, restaurante, saloane, divertisment, etc...). S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Heraklion-Anafi este un pic prea scurtă!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
Atunci când ne aflăm pe coastă, căutăm adesea locurile care oferă cea mai bună vedere la mare. În timpul traversării Heraklion Anafi, fie că vă aflați pe punte, luați masa la restaurant sau vă relaxați în saloanele confortabile ale navei ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries, veți avea pur și simplu un loc în primul rând la spectacolul incredibil pe care îl oferă marea. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru a lua aer de mare
Nu mai există nicio îndoială că aerul de mare are multe beneficii pentru sănătate. În timpul traversării Heraklion-Anafi, accesați zonele exterioare ale navei ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries pentru a respira aer în profunzime. O senzație de bunăstare va pune rapid stăpânire pe dumneavoastră. Acest lucru vă va permite să vă începeți vacanța în Anafi plin de energie.

Ce companii operează între Heraklion și Anafi?

Dacă doriți să călătoriți între Heraklion și Anafi cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

ANEK Lines Heraklion Anafi
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Heraklion-Anafi și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Heraklion-Anafi și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Heraklion și Anafi. ANEK Lines operează 1 de traversări pe săptămână către Anafi de la Heraklion, iar durata călătoriei este de 4 ore. Mai multe informații despre ANEK Lines
4 ore
1 de traversări pe săptămână
Aigaion Pelagos Heraklion Anafi
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos a fost înființată în 1999 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și porturile din Marea Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Heraklion-Anafi și puteți rezerva un bilet Aigaion Pelagos între Heraklion și Anafi. Mai multe informații despre Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Heraklion Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Heraklion-Anafi, precum și alte curse interne între Grecia continentală și nenumăratele sale insule (Ciclade, Ionice, Creta, Dodecanesa). Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Heraklion-Anafi și puteți rezerva un bilet Blue Star Ferries între Heraklion și Anafi. Mai multe informații despre Blue Star Ferries

De unde pleacă feriboturile în Heraklion? Unde sosesc vapoarele în Anafi?

Port de plecare în Heraklion

Feriboturile ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries pleacă spre Anafi din următoarele porturi din Heraklion:

Heraklion
Hartă

Port de sosire în Anafi

Navele Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos sau ANEK Lines sosesc în Anafi din următoarele porturi:

Anafi
Hartă
Alte curse alternative de la Heraklion la Anafi
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Heraklion la Anafi, vă va lua cel puțin 4 ore pentru a parcurge cei 129 km dintre Heraklion și Anafi.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Heraklion și Anafi) și de compania de feribot (ANEK Lines, Aigaion Pelagos și Blue Star Ferries). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Heraklion și Anafi.

Există 3 de companii de feribot care operează între Heraklion și Anafi: ANEK Lines, Aigaion Pelagos și Blue Star Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Heraklion Anafi, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Heraklion și Anafi, veți parcurge 129 km.

Cum este o traversare cu feribotul de la Heraklion la Anafi?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Heraklion și Anafi. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Hellenic Seaways sau Minoan Lines, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Heraklion până la debarcarea în Anafi. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Heraklion și Anafi.

Îmbarcarea în Heraklion

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Heraklion Anafi, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de sosire în portul Heraklion / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Heraklion în limita de timp stabilită de ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries. După această oră, rezervarea dvs. nu mai este garantată.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Heraklion - Anafi / La terminalul de feribot Heraklion, căutați ghișeele ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Anafi / În terminalul de feribot din Heraklion sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

La bordul navei între Heraklion și Anafi

Pe nava ANEK Lines, Aigaion Pelagos sau Blue Star Ferries, fiecare are propria filozofie de călătorie. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Feribotul se apropie de Anafi, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Anafi:

  • Se vede portul Anafi / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Anafi. Nu are rost să vă grăbiți. În schimb, bucurați-vă de sosirea în portul Anafi de pe puntea vasului.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Anafi.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Anafi / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Este chiar mai rapid ca pieton. În Anafi este probabil să treceți un control vamal. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Anafi a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire