Havneby
Călătoriți direct la List cu feribot
List
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Havneby la List cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Havneby la List? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Havneby la List este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Havneby la List poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Havneby la List cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Syltfähre. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Havneby List care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Syltfähre oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Havneby la List, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Havneby la List

Port de plecare
Havneby
Danemarca
Port de sosire
List
Germania
Schleswig-Holstein
Distanța
12 km
Companii de feribot
Syltfähre
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Havneby și List?

Dacă doriți să călătoriți între Havneby și List cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Syltfähre, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Syltfähre Havneby List
Syltfähre
Syltfähre operează servicii de feribot către Danemarca și Germania, inclusiv servicii de feribot între Havneby și List. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Havneby-List și puteți rezerva un bilet Syltfähre între Havneby și List. Mai multe informații despre Syltfähre

De unde pleacă feriboturile în Havneby? Unde sosesc vapoarele în List?

Port de plecare în Havneby

Feriboturile Syltfähre pleacă spre List din următoarele porturi din Havneby:

Havneby
Hartă

Port de sosire în List

Navele Syltfähre sosesc în List din următoarele porturi:

List
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire