Gytheio
Călătoriți direct la Kythira cu feribot
Kythira
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Gytheio la Kythira cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Gytheio la Kythira? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Gytheio la Kythira este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Gytheio la Kythira poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Gytheio la Kythira cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Gytheio Kythira care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Gytheio la Kythira, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Gytheio la Kythira

Port de plecare
Gytheio
Grecia
Peloponez
Port de sosire
Kythira
Grecia
Attica
Distanța
78 km
Companii de feribot
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Gytheio la Kythira?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Gytheio la Kythira poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kythira. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Gytheio la Kythira este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci în sfârșit timp să călătorești
Trăim într-o societate în care totul merge din ce în ce mai repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines pentru cei 78 km dintre Gytheio și Kythira veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Gytheio-Kythira este un pic prea scurtă!
Bucurați-vă de un personal foarte atent
În fiecare minut al traversării Gytheio-Kythira, de la îmbarcarea în portul Gytheio până la debarcarea în Kythira, personalul calificat și zâmbitor al LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines vă stă la dispoziție pentru a vă asigura un timp plăcut. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.
Pentru confortul unei cabine
Deși nu este obligatoriu să faceți traversarea de la Gytheio la Kythira rezervând o cabină, vă privați de un confort pe care feribotul este singurul mijloc de transport care îl oferă. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Deși utilizarea lor este mai evidentă în timpul unei traversări de noapte, este perfect posibil să se rezerve una în timpul zilei.

Ce companii operează între Gytheio și Kythira?

Dacă doriți să călătoriți între Gytheio și Kythira cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

LANE Sea Line Gytheio Kythira
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Gytheio-Kythira și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Gytheio și Kythira. Mai multe informații despre LANE Sea Line
Sea Jets Gytheio Kythira
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Gytheio-Kythira și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Gytheio și Kythira. Mai multe informații despre Sea Jets
Lane Sea Lines Gytheio Kythira
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Gytheio și Kythira. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Gytheio-Kythira și puteți rezerva un bilet Lane Sea Lines între Gytheio și Kythira. Mai multe informații despre Lane Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Gytheio? Unde sosesc vapoarele în Kythira?

Port de plecare în Gytheio

Feriboturile LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines pleacă spre Kythira din următoarele porturi din Gytheio:

Gytheio
Hartă
Gythion
Hartă

Port de sosire în Kythira

Navele Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line sosesc în Kythira din următoarele porturi:

Kythira
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 3 de companii de feribot care operează între Gytheio și Kythira: LANE Sea Line, Sea Jets și Lane Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Gytheio Kythira, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Gytheio și Kythira, veți parcurge 78 km.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Gytheio la Kythira

Dacă este pentru prima dată când mergeți pe feribot, nu este ușor să vă imaginați cum este o traversare pe mare de la Gytheio la Kythira. Pentru a vă ajuta să vă cufundați în atmosfera unei croaziere cu feribotul de la LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines, vă explicăm aici diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Gytheio până la debarcarea în Kythira. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Gytheio și Kythira.

Îmbarcarea în Gytheio

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Gytheio Kythira, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de prezentare în portul Gytheio / Trebuie să ajungeți în portul Gytheio cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Gytheio - Kythira / În Gytheio, prezentați actele de identitate (pașaportul sau CNI) și numărul de rezervare la ghișeele Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line de la terminalul de feribot Gytheio. Cu mașina, procesul este același, dar direct de pe culoarele de îmbarcare. Rămâneți în vehiculul dvs.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Kythira / Din terminalul de feribot din Gytheio veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Cu mașina, urmați instrucțiunile personalului LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines pentru a vă îmbarca și a vă parca vehiculul la bord.

Viața la bordul feribotului între Gytheio și Kythira

La bordul navei Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Debarcarea de pe feribot în Kythira

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Kythira:

  • Feribotul intră în portul Kythira / Nu veți putea ajunge la garaj decât după ce veți fi invitat de către echipaj. Nu are rost să vă grăbiți. Dacă doriți să așteptați, vă recomandăm să urmăriți intrarea în portul Kythira de pe punțile exterioare.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Kythira.
  • Părăsiți nava și Kythira este al dumneavoastră / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Un control vamal nu poate fi exclus în Kythira. În sfârșit, părăsiți portul și Kythira vă așteaptă!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire