Gytheio
Călătoriți direct la Kissamos cu feribot
Kissamos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Gytheio la Kissamos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Gytheio la Kissamos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Gytheio la Kissamos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Gytheio la Kissamos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Gytheio la Kissamos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Gytheio Kissamos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Gytheio la Kissamos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Gytheio la Kissamos

Port de plecare
Gytheio
Grecia
Peloponez
Port de sosire
Kissamos
Grecia
Creta
Distanța
171 km
Companii de feribot
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Gytheio la Kissamos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Gytheio la Kissamos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kissamos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Gytheio la Kissamos este o modalitate ideală de a călători.

Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Să conduci kilometri întregi nu este foarte relaxant, mai ales dacă adaugi și riscul de ambuteiaje și accidente. Călătoria cu feribotul Gytheio Kissamos este opusă! La bord, în funcție de nava LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines în serviciu, totul este conceput pentru a vă oferi timp să vă relaxați în calmul unor saloane confortabile, să vă relaxați pe punțile exterioare, să vă distrați și să vă distrați. Fără îndoială că veți ajunge în Kissamos complet relaxat.
Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Acest lucru nu este valabil și pe feribot. La fel ca orice vehicul, bicicleta dumneavoastră pe două roți va fi parcată în garajul navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Gytheio-Kissamos în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. Vă veți urca pe bicicletă în Kissamos pentru a coborî de pe vas.
Pentru că este modalitatea ideală de a călători cu familia ta!
Călătoria cu feribotul este pur și simplu modalitatea ideală de a călători între Gytheio și Kissamos atunci când sunteți cu familia și mai ales cu copiii. Totul este mai simplu. De îndată ce plecați din Gytheio, imaginați-vă copiii dvs. explorând nava, petrecând perioade lungi de timp jucându-se în zonele de joacă pentru copii sau în sălile de jocuri video și arcade (pentru adolescenți), vizionând cele mai recente filme la cinema, împărțind o masă în familie la restaurant sau minunându-se la un spectacol de magie sau la alte nenumărate activități. Copiii dumneavoastră își vor aminti mult timp de călătoria cu feribotul de la Gytheio la Kissamos.

Ce companii operează între Gytheio și Kissamos?

Dacă doriți să călătoriți între Gytheio și Kissamos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

LANE Sea Line Gytheio Kissamos
LANE Sea Line
LANE Sea Line a fost înființată în 1985 și are sediul în Bari, Italia. Compania deservește porturile din Marea Adriatică din Italia și Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Gytheio-Kissamos și puteți rezerva un bilet LANE Sea Line între Gytheio și Kissamos. Mai multe informații despre LANE Sea Line
Sea Jets Gytheio Kissamos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Gytheio-Kissamos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Gytheio și Kissamos. Mai multe informații despre Sea Jets
Lane Sea Lines Gytheio Kissamos
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines operează servicii de feribot către Grecia, inclusiv servicii de feribot între Gytheio și Kissamos. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Gytheio-Kissamos și puteți rezerva un bilet Lane Sea Lines între Gytheio și Kissamos. Mai multe informații despre Lane Sea Lines

De unde pleacă feriboturile în Gytheio? Unde sosesc vapoarele în Kissamos?

Port de plecare în Gytheio

Feriboturile LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines pleacă spre Kissamos din următoarele porturi din Gytheio:

Gytheio
Hartă
Gythion
Hartă

Port de sosire în Kissamos

Navele Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line sosesc în Kissamos din următoarele porturi:

Kissamos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Există 3 de companii de feribot care operează între Gytheio și Kissamos: LANE Sea Line, Sea Jets și Lane Sea Lines.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Gytheio Kissamos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Gytheio și Kissamos, veți parcurge 171 km.

Cum este o traversare cu feribotul de la Gytheio la Kissamos?

Nu este întotdeauna ușor să îți faci o imagine clară despre cum va fi o traversare de la Gytheio la Kissamos, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest mod de transport. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Gytheio până la debarcarea în Kissamos, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a LANE Sea Line, Sea Jets și Lane Sea Lines. De asemenea, puteți găsi câteva informații turistice și practice despre Gytheio și Kissamos.

Gata de îmbarcare în Gytheio

Înainte de începerea călătoriei cu feribotul Gytheio Kissamos, iată câțiva pași pentru a vă îmbarca:

  • Prezentarea în portul Gytheio / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Gytheio în limita de timp stabilită de LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines. După această oră, compania vă poate refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Gytheio - Kissamos / La terminalul de feribot Gytheio, căutați ghișeele LANE Sea Line, Sea Jets sau Lane Sea Lines și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă aveți o mașină, vă puteți face check-in de la coada pentru vehicule.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Kissamos / Fiți atenți la mesajele vocale din terminalul de feribot din Gytheio care vă invită să vă îmbarcați. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

La bordul feribotului între Gytheio și Kissamos

La bordul navei Lane Sea Lines, Sea Jets sau LANE Sea Line, vă puteți alege activitățile în funcție de preferințele dumneavoastră! În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Kissamos este la vedere, debarcarea este iminentă!

Iată câteva informații pentru debarcarea în Kissamos:

  • Se vede portul Kissamos / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu este nevoie să vă grăbiți. Cel mai bine este să așteptați pe punțile exterioare pentru a urmări manevrele feribotului în portul Kissamos.
  • Eliberați-vă cabina. / Dacă ați călătorit de la Gytheio la Kissamos în confortul unei cabine, va trebui să eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Kissamos.
  • Părăsiți nava și Kissamos este al dumneavoastră / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Ca pieton, veți ieși și mai repede. Personalul vamal din portul Kissamos vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Kissamos a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire