Guernsey
Călătoriți direct la Flamanville cu feribot
Flamanville
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Guernsey la Flamanville cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Guernsey la Flamanville? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Guernsey la Flamanville este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Guernsey la Flamanville poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Guernsey la Flamanville cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Manche Îles Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Guernsey Flamanville care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Manche Îles Express oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Guernsey la Flamanville, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Guernsey la Flamanville

Port de plecare
Guernsey
Regatul Unit
Channel Islands
Port de sosire
Flamanville
Franţa
Normandia
Distanța
52 km
Companii de feribot
Manche Îles Express
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Guernsey Flamanville: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Guernsey la Flamanville, veți găsi bilete care variază de la 109 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 219 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Guernsey - Flamanville este de 189 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Guernsey la Flamanville este de 1 ore 20 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 25 min pentru a ajunge la Flamanville, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Flamanville în 1 ore 20 min. Primul feribot pleacă din portul Guernsey la 17:00. Ultimul feribot spre Flamanville pleacă din portul Guernsey la 20:00.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Guernsey la Flamanville
189 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Guernsey Flamanville (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
109 lei - 219 lei
Durata medie a traversării Guernsey Flamanville
1 ore 20 min
Ora de plecare a primului feribot către Flamanville
17:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Flamanville
20:00
Ora de sosire a primului feribot către Flamanville
19:20
Ora de sosire a ultimului feribot către Flamanville
22:25

Ce companii operează între Guernsey și Flamanville?

Dacă doriți să călătoriți între Guernsey și Flamanville cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Manche Îles Express, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Manche Îles Express Guernsey Flamanville
Manche Îles Express
Creată în 2005 cu sprijinul Consiliului General de la Manche, compania maritimă normandă Manche Iles Express asigură servicii regulate între Guernsey și Flamanville și, în general, între Cotentin și Insulele Anglo-Normande. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Guernsey-Flamanville și puteți rezerva un bilet Manche Îles Express între Guernsey și Flamanville. Manche Îles Express operează 5 de traversări pe săptămână către Flamanville de la Guernsey, iar durata călătoriei este de 1 ore 10 min. Mai multe informații despre Manche Îles Express
1 ore 10 min
5 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Guernsey? Unde sosesc vapoarele în Flamanville?

Port de plecare în Guernsey

Feriboturile Manche Îles Express pleacă spre Flamanville din următoarele porturi din Guernsey:

Saint Peter Guernsey Terminal
Hartă

Port de sosire în Flamanville

Navele Manche Îles Express sosesc în Flamanville din următoarele porturi:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire