Grena
Călătoriți direct la Varberg cu feribot
Varberg
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Grena la Varberg cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Grena la Varberg? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Grena la Varberg este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Grena la Varberg poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Grena la Varberg cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Stena Line. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Grena Varberg care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Stena Line oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Grena la Varberg, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Grena la Varberg

Port de plecare
Grena
Danemarca
Port de sosire
Varberg
Suedia
Distanța
113 km
Companii de feribot
Stena Line
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
4 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Ce companii operează între Grena și Varberg?

Dacă doriți să călătoriți între Grena și Varberg cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Stena Line, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Stena Line Grena Varberg
Stena Line
Stena Line este o companie de feribot cu sediul în Suedia care oferă servicii de transport de pasageri și vehicule între porturile din Europa de Vest, inclusiv între porturile Harwich din Regatul Unit și Hook of Holland din Țările de Jos, între Hull și Rotterdam și între Liverpool și Belfast din Irlanda de Nord. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Grena-Varberg și puteți rezerva un bilet Stena Line între Grena și Varberg. Stena Line operează 14 de traversări pe săptămână către Varberg de la Grena, iar durata călătoriei este de 4 ore 20 min. Mai multe informații despre Stena Line
4 ore 20 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Grena? Unde sosesc vapoarele în Varberg?

Port de plecare în Grena

Feriboturile Stena Line pleacă spre Varberg din următoarele porturi din Grena:

Grena
Hartă

Port de sosire în Varberg

Navele Stena Line sosesc în Varberg din următoarele porturi:

Varberg
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire