Folegandros
Călătoriți direct la Serifos cu feribot
Serifos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Folegandros la Serifos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Folegandros la Serifos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Folegandros la Serifos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Folegandros la Serifos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Folegandros la Serifos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Aegean Speed Lines, Sea Jets sau Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Folegandros Serifos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Aegean Speed Lines, Sea Jets sau Zante Ferries oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Folegandros la Serifos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Folegandros la Serifos

Port de plecare
Folegandros
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Serifos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
69 km
Companii de feribot
Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries
Frecvența traversărilor
3 de traversări pe zi
Timp minim de traversare
2 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Folegandros Serifos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Folegandros la Serifos, veți găsi bilete care variază de la 60 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 348 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Folegandros - Serifos este de 283 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Folegandros la Serifos este de 3 ore 34 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 5 ore 5 min pentru a ajunge la Serifos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Serifos în 2 ore 20 min. Primul feribot pleacă din portul Folegandros la 10:10. Ultimul feribot spre Serifos pleacă din portul Folegandros la 16:10.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Folegandros la Serifos
283 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Folegandros Serifos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
60 lei - 348 lei
Durata medie a traversării Folegandros Serifos
3 ore 34 min
Ora de plecare a primului feribot către Serifos
10:10
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Serifos
16:10
Ora de sosire a primului feribot către Serifos
15:15
Ora de sosire a ultimului feribot către Serifos
19:45

De ce să luați un feribot de la Folegandros la Serifos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Folegandros la Serifos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Serifos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Folegandros la Serifos este o modalitate ideală de a călători.

Pentru a nu obosi, spre deosebire de mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Folegandros Serifos este opusă! Feriboturile operate de Aegean Speed Lines, Sea Jets sau Zante Ferries sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Cu siguranță vă veți începe vacanța în Serifos deja odihnit.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru a călători cu bicicleta
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Îl lăsați acolo pe toată durata traversării Folegandros-Serifos în deplină siguranță și fără teama că va fi deteriorat. O veți găsi la debarcarea la sosirea în Serifos.
Bucurați-vă de un personal foarte atent
Pe toată durata călătoriei de la Folegandros la Serifos, un echipaj profesionist și serviabil va fi la dispoziția dumneavoastră. Aceștia vă vor orienta pe navă, vă vor ghida până la cabină, vă vor servi în restaurant și vă vor răspunde la orice întrebare aveți. Este obișnuit să găsiți un birou de informații pe navă, de obicei pe puntea principală.

Ce companii operează între Folegandros și Serifos?

Dacă doriți să călătoriți între Folegandros și Serifos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Aegean Speed Lines, Sea Jets sau Zante Ferries, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Aegean Speed Lines Folegandros Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines este o companie de feribot cu sediul în Grecia, care oferă servicii de feribot între insulele grecești și porturile de pe teritoriul continental al Greciei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Serifos și puteți rezerva un bilet Aegean Speed Lines între Folegandros și Serifos. Mai multe informații despre Aegean Speed Lines
Sea Jets Folegandros Serifos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Serifos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Folegandros și Serifos. Sea Jets operează 14 de traversări pe săptămână către Serifos de la Folegandros, iar durata călătoriei este de 2 ore 30 min. Mai multe informații despre Sea Jets
2 ore 30 min
14 de traversări pe săptămână
Zante Ferries Folegandros Serifos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Serifos și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Folegandros și Serifos. Zante Ferries operează 4 de traversări pe săptămână către Serifos de la Folegandros, iar durata călătoriei este de 2 ore 30 min. Mai multe informații despre Zante Ferries
2 ore 30 min
4 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Folegandros? Unde sosesc vapoarele în Serifos?

Port de plecare în Folegandros

Feriboturile Aegean Speed Lines, Sea Jets sau Zante Ferries pleacă spre Serifos din următoarele porturi din Folegandros:

Folegandros
Hartă

Port de sosire în Serifos

Navele Zante Ferries, Sea Jets sau Aegean Speed Lines sosesc în Serifos din următoarele porturi:

Serifos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Folegandros la Serifos, vă va lua cel puțin 2 ore 30 min pentru a parcurge cei 69 km dintre Folegandros și Serifos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Folegandros și Serifos) și de compania de feribot (Aegean Speed Lines, Sea Jets și Zante Ferries). În prezent, există 3 de traversări pe zi între Folegandros și Serifos.

Există 3 de companii de feribot care operează între Folegandros și Serifos: Aegean Speed Lines, Sea Jets și Zante Ferries.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Folegandros Serifos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Folegandros și Serifos, veți parcurge 69 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Folegandros la Serifos, puteți găsi prețuri care variază de la 60 lei pentru cel mai mic, la 348 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 283 lei.

Primul feribot pleacă din Folegandros la 10:10 pentru Serifos.

Ultimul feribot spre Serifos pleacă de obicei de la Folegandros la 16:10.

Experimentați o traversare cu feribotul de la Folegandros la Serifos

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Folegandros și Serifos. Prin urmare, vom descrie această experiență de călătorie unică, de la îmbarcarea în Folegandros până la debarcarea în Serifos, pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în lumea maritimă a Aegean Speed Lines, Sea Jets și Zante Ferries. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Folegandros și Serifos.

Plecare cu feribotul din Folegandros

Înainte de a începe călătoria cu feribotul Folegandros Serifos, iată câțiva pași de urmat pentru a vă îmbarca:

  • Ora de prezentare în portul Folegandros / Trebuie să ajungeți în portul Folegandros cu mult timp înainte. Vă rugăm să verificați acest lucru cu compania dumneavoastră Zante Ferries, Sea Jets sau Aegean Speed Lines. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Îmbarcarea pentru traversarea Folegandros - Serifos / La terminalul de feribot Folegandros, căutați ghișeele Aegean Speed Lines, Sea Jets sau Zante Ferries și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea pe feribotul spre Serifos / În terminalul de feribot din Folegandros sunt difuzate mesaje informative care vă invită să vă îmbarcați. În vehiculul dumneavoastră, personalul Aegean Speed Lines, Sea Jets sau Zante Ferries va proceda la îmbarcarea rând pe rând. Așteptați cu răbdare să vă vină rândul.

Viața la bordul feribotului între Folegandros și Serifos

În timpul traversării, fiecare poate folosi serviciile de pe nava Aegean Speed Lines, Sea Jets sau Zante Ferries așa cum dorește. Unii vor dori să se relaxeze într-unul dintre saloanele întinse, alții vor dori să profite la maximum de toate serviciile oferite la bord sau pur și simplu să se bucure de priveliștea mării de pe puntea navei.

Debarcarea de pe feribot în Serifos

Iată câteva informații pentru debarcarea în Serifos:

  • Se vede portul Serifos / Nu vă veți putea întoarce la vehiculul dumneavoastră până când feribotul nu se va opri și nu va fi ancorat la cheiul din portul Serifos. Nu este nevoie să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Serifos de pe puntea exterioară.
  • Dacă vă aflați într-o cabină. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Serifos.
  • Părăsirea navei și explorarea orașului Serifos / Ieșirea din garajul navei este destul de rapidă. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Personalul vamal din portul Serifos vă poate face un control. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Serifos a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire