Traseu recomandat
Folegandros
Călătoriți direct la Lavrio cu feribot
Lavrio
Vezi prețurile
Rute alternative
Folegandros
Călătorie cu feribot până la Kythnos
Kythnos
Călătorie cu feribot până la Lavrio
Lavrio
Vezi prețurile
Folegandros
Călătorie cu feribot până la Kea
Kea
Călătorie cu feribot până la Lavrio
Lavrio
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Folegandros la Lavrio cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Folegandros la Lavrio? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Folegandros la Lavrio este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Folegandros la Lavrio poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Folegandros la Lavrio cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines sau Triton Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Folegandros Lavrio care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Folegandros la Lavrio, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Folegandros la Lavrio

Port de plecare
Folegandros
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Lavrio
Grecia
Attica
Distanța
143 km
Companii de feribot
Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines, Triton Ferries
Frecvența traversărilor
1 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
10 ore 20 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

De ce să luați un feribot de la Folegandros la Lavrio?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Folegandros la Lavrio poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Lavrio. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Folegandros la Lavrio este o modalitate ideală de a călători.

Să-ți faci timp devine o plăcere
În societatea noastră, totul trebuie să meargă repede. Navigând cu mai puțin de 40km/h la bordul unui feribot Sea Jets sau Hellenic Seaways pentru cei 143 km dintre Folegandros și Lavrio veți avea parte de o oprire relaxantă. Toate navele sunt dotate cu saloane, restaurante, punți de promenadă și, uneori, cu mult mai mult... S-ar putea chiar să vi se pară că traversarea Folegandros-Lavrio este un pic prea scurtă!
Pentru a vă bucura de priveliștea incredibilă a mării
În general, atunci când mergem în vacanță la mare, căutăm cât mai mult posibil o priveliște spre mare (la restaurant, la hotel, în timpul unei drumeții...). Vă veți bucura de o priveliște de 360 de grade a oceanului din portul Folegandros până la Lavrio, fie că luați prânzul sau vă relaxați într-unul dintre saloanele navei. Restaurant, baruri, saloane, cabine... priveliștile magnifice ale mării sunt omniprezente la bordul navei.
Pentru confortul unei cabine
Deși rezervarea unei cabine pentru traversarea de la Folegandros la Lavrio este opțională, este un confort de care trebuie să vă bucurați. La fel ca și camerele de hotel reale, ele oferă călătorilor paturi, băi și, în unele apartamente, hublouri și balcoane. Chiar și în timpul unei traversări de zi, este posibil să te bucuri de intimitatea unei cabine și este mult mai confortabil decât să stai într-un salon.

Ce companii operează între Folegandros și Lavrio?

Dacă doriți să călătoriți între Folegandros și Lavrio cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Folegandros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Lavrio și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Folegandros și Lavrio. Sea Jets operează 1 de traversări pe săptămână către Lavrio de la Folegandros, iar durata călătoriei este de 10 ore 20 min. Mai multe informații despre Sea Jets
10 ore 20 min
1 de traversări pe săptămână
Hellenic Seaways Folegandros Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Lavrio și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Folegandros și Lavrio. Mai multe informații despre Hellenic Seaways

De unde pleacă feriboturile în Folegandros? Unde sosesc vapoarele în Lavrio?

Port de plecare în Folegandros

Feriboturile Sea Jets sau Hellenic Seaways pleacă spre Lavrio din următoarele porturi din Folegandros:

Folegandros
Hartă
Folegandros
Hartă

Port de sosire în Lavrio

Navele Hellenic Seaways sau Sea Jets sosesc în Lavrio din următoarele porturi:

Lavrio
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Folegandros la Lavrio, vă va lua cel puțin 10 ore 20 min pentru a parcurge cei 143 km dintre Folegandros și Lavrio.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Folegandros și Lavrio) și de compania de feribot (Sea Jets și Hellenic Seaways). În prezent, există 1 de traversări pe săptămână între Folegandros și Lavrio.

Există 2 de companii de feribot care operează între Folegandros și Lavrio: Sea Jets și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries, ANEK Lines, Triton Ferries.

În timpul traversării între Folegandros și Lavrio, veți parcurge 143 km.

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire