Folegandros
Călătoriți direct la Kimolos cu feribot
Kimolos
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Folegandros la Kimolos cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Folegandros la Kimolos? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Folegandros la Kimolos este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Folegandros la Kimolos poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Folegandros la Kimolos cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Folegandros Kimolos care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Hellenic Seaways oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Folegandros la Kimolos, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Folegandros la Kimolos

Port de plecare
Folegandros
Grecia
Insulele Ciclade
Port de sosire
Kimolos
Grecia
Insulele Ciclade
Distanța
36 km
Companii de feribot
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Frecvența traversărilor
2 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
40 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Folegandros Kimolos: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Folegandros la Kimolos, veți găsi bilete care variază de la 30 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 169 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Folegandros - Kimolos este de 80 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Folegandros la Kimolos este de 1 ore 18 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 30 min pentru a ajunge la Kimolos, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Kimolos în 55 min. Primul feribot pleacă din portul Folegandros la 10:10. Ultimul feribot spre Kimolos pleacă din portul Folegandros la 20:10.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Folegandros la Kimolos
80 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Folegandros Kimolos (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
30 lei - 169 lei
Durata medie a traversării Folegandros Kimolos
1 ore 18 min
Ora de plecare a primului feribot către Kimolos
10:10
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Kimolos
20:10
Ora de sosire a primului feribot către Kimolos
11:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Kimolos
21:40

De ce să luați un feribot de la Folegandros la Kimolos?

Fie că călătoriți singur, în cuplu sau cu familia, un feribot de la Folegandros la Kimolos poate fi o opțiune convenabilă și plăcută pentru a ajunge la Kimolos. Iată 3 motive pentru care credem că un feribot de la Folegandros la Kimolos este o modalitate ideală de a călători.

Să vă odihniți mult mai mult decât în mașină
Călătoriile lungi cu mașina sunt obositoare și necesită o vigilență constantă la volan. Călătoria cu feribotul Folegandros Kimolos este exact opusul. Feriboturile operate de Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Hellenic Seaways sunt proiectate cu zone dedicate relaxării sau divertismentului: saloane sau cabine, solar în aer liber, baruri și restaurante... Fără îndoială că veți ajunge în Kimolos complet relaxat.
Transportul bicicletei nu este o problemă
În tren, autobuz sau avion, este adesea foarte complicat și uneori imposibil să călătoriți cu acest companion incomod: bicicleta. Cu toate acestea, pe un feribot, nu aveți această problemă: bicicleta este încărcată direct în garajul imens al navei. Călătoriți de la Folegandros la Kimolos în deplină liniște, fără teama de a vă deteriora bicicleta. Vă veți urca pe bicicletă în Kimolos pentru a coborî de pe vas.
Luați o cantitate nelimitată de bagaje
Cu alte moduri de transport, suntem adesea limitați la 1 bagaj, iar fiecare bagaj suplimentar este taxat. Pe feribotul Kimolos din Folegandros, puteți lua oricât de multe bagaje doriți, în limita capacității vehiculului dumneavoastră. Dacă călătoriți fără mașină, atunci veți fi restricționat în ceea ce privește mișcările dumneavoastră pe toată durata călătoriei spre Kimolos. Cu toate acestea, multe nave oferă spațiu de depozitare a bagajelor pentru pasagerii care merg pe jos. Verificați la Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Hellenic Seaways.

Ce companii operează între Folegandros și Kimolos?

Dacă doriți să călătoriți între Folegandros și Kimolos cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Hellenic Seaways, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Sea Jets Folegandros Kimolos
Sea Jets
Sea Jets este o companie grecească de transport maritim înființată în 1989. Aceasta operează aproximativ 140 de rute între Pireu și Creta și arhipelagul Cicladelor. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Kimolos și puteți rezerva un bilet Sea Jets între Folegandros și Kimolos. Sea Jets operează 1 de traversări pe săptămână către Kimolos de la Folegandros, iar durata călătoriei este de 40 min. Mai multe informații despre Sea Jets
40 min
1 de traversări pe săptămână
Zante Ferries Folegandros Kimolos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries a fost înființată în 1990 și are sediul în Zakynthos, Grecia. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Kimolos și puteți rezerva un bilet Zante Ferries între Folegandros și Kimolos. Zante Ferries operează 1 de traversări pe săptămână către Kimolos de la Folegandros, iar durata călătoriei este de 1 ore 20 min. Mai multe informații despre Zante Ferries
1 ore 20 min
1 de traversări pe săptămână
ANEK Lines Folegandros Kimolos
ANEK Lines
Anek Lines este o companie grecească de transport maritim care operează ruta Folegandros-Kimolos și alte linii maritime între Italia și Grecia și între numeroase insule grecești. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Kimolos și puteți rezerva un bilet ANEK Lines între Folegandros și Kimolos. Mai multe informații despre ANEK Lines
Aegean Speed Lines Folegandros Kimolos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines este o companie de feribot cu sediul în Grecia, care oferă servicii de feribot între insulele grecești și porturile de pe teritoriul continental al Greciei. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Kimolos și puteți rezerva un bilet Aegean Speed Lines între Folegandros și Kimolos. Mai multe informații despre Aegean Speed Lines
Hellenic Seaways Folegandros Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways a fost înființată în anul 2000 și are sediul în Atena, Grecia. Compania deservește insulele grecești și regiunea Mării Egee. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Folegandros-Kimolos și puteți rezerva un bilet Hellenic Seaways între Folegandros și Kimolos. Hellenic Seaways operează 1 de traversări pe săptămână către Kimolos de la Folegandros, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Hellenic Seaways
1 ore 30 min
1 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Folegandros? Unde sosesc vapoarele în Kimolos?

Port de plecare în Folegandros

Feriboturile Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Hellenic Seaways pleacă spre Kimolos din următoarele porturi din Folegandros:

Folegandros
Hartă
Folegandros
Hartă

Port de sosire în Kimolos

Navele Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Zante Ferries sau Sea Jets sosesc în Kimolos din următoarele porturi:

Kimolos
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

FAQ (ÎNTREBĂRI FRECVENTE)

Dacă luați un feribot de la Folegandros la Kimolos, vă va lua cel puțin 40 min pentru a parcurge cei 36 km dintre Folegandros și Kimolos.

Acest lucru depinde adesea de sezon (iarna sunt mai puține traversări între Folegandros și Kimolos) și de compania de feribot (Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines, Aegean Speed Lines și Hellenic Seaways). În prezent, există 2 de traversări pe săptămână între Folegandros și Kimolos.

Există 5 de companii de feribot care operează între Folegandros și Kimolos: Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines, Aegean Speed Lines și Hellenic Seaways.

Da, categoric, treceri directe sunt oferite de Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Înainte de a rezerva, comparați prețurile Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries pe site-ul nostru Vivanoda. Apoi, rezervați traversarea aleasă de dumneavoastră cu ușurință și în siguranță pe site-ul partenerului nostru.

Dacă doriți să modificați sau să anulați rezervarea dvs. de feribot Folegandros Kimolos, o puteți face cu ușurință contactând partenerul nostru care gestionează rezervarea dvs. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de condițiile tarifare, unele bilete nu sunt rambursabile sau nu pot fi schimbate. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când vă rezervați biletul.

În timpul traversării între Folegandros și Kimolos, veți parcurge 36 km.

Pentru a merge cu vaporul de la Folegandros la Kimolos, puteți găsi prețuri care variază de la 30 lei pentru cel mai mic, la 169 lei pentru cel mai mare. Prețul mediu pe care l-am observat a fost de 80 lei.

Primul feribot pleacă din Folegandros la 10:10 pentru Kimolos.

Ultimul feribot spre Kimolos pleacă de obicei de la Folegandros la 20:10.

Cum este o traversare cu feribotul de la Folegandros la Kimolos?

Dacă nu ați mai fost niciodată pe un feribot, este dificil să vă imaginați cum ar fi o zi pe mare între Folegandros și Kimolos. Pentru a vă ajuta să vă proiectați mai bine în experiența unei croaziere Folegandros Kimolos la bordul Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways sau Zante Ferries, am trasat diferitele etape ale călătoriei, de la îmbarcarea în Folegandros până la debarcarea în Kimolos. Veți găsi, de asemenea, informații practice despre Folegandros și Kimolos.

Gata de îmbarcare în Folegandros

Înainte de a porni în călătoria cu feribotul din Folegandros Kimolos, iată câțiva pași de urmat înainte de îmbarcare:

  • Ora de sosire în portul Folegandros / Trebuie să ajungeți la terminalul de feribot Folegandros în limita de timp stabilită de Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Hellenic Seaways. După această perioadă, compania are dreptul de a vă refuza îmbarcarea.
  • Înregistrarea pentru traversarea Folegandros - Kimolos / La terminalul de feribot Folegandros, căutați ghișeele Sea Jets, Zante Ferries, ANEK Lines, Aegean Speed Lines sau Hellenic Seaways și prezentați pașaportul și numărul de rezervare. Dacă călătoriți cu mașina, vă rugăm să staționați pe benzile rezervate. Înregistrarea va avea loc direct din vehiculul dumneavoastră.
  • Îmbarcarea la bordul navei spre Kimolos / Din terminalul de feribot din Folegandros veți fi invitat să vă îmbarcați pe feribot prin mesajele vocale difuzate. Dacă călătoriți cu mașina, personalul Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Zante Ferries sau Sea Jets vă va da instrucțiuni pentru a vă îmbarca și parca vehiculul pe vas.

La bordul navei între Folegandros și Kimolos

Pe navele Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Zante Ferries sau Sea Jets, există ceva pentru toată lumea. În timp ce unii vor fi înclinați să se relaxeze într-un salon confortabil, alții vor dori să facă cumpărături în buticuri sau să mănânce la restaurantul cu autoservire.

Debarcarea de pe feribot în Kimolos

În cele din urmă veți găsi câteva informații pentru sosirea feribotului în Kimolos:

  • Se vede portul Kimolos / Accesul în garaj pentru a vă recupera vehiculul nu va fi permis de către echipaj până când nava nu este ancorată. Nu are rost să vă grăbiți. Între timp, vă sfătuim să vă bucurați de sosirea în Kimolos de pe puntea exterioară.
  • Eliberați-vă cabina. / Va trebui să vă eliberați cabina cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea în Portul Kimolos.
  • Părăsiți nava și Kimolos este al dumneavoastră / Vă puteți scoate mașina din garajul imens al feribotului relativ repede, odată ce ușile sunt deschise. Pasagerii pietoni coboară și mai repede de pe vas. Un control vamal nu poate fi exclus în Kimolos. În sfârșit, vacanța dumneavoastră în Kimolos a început!

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire