Flatey
Călătoriți direct la Stykkisholmur cu feribot
Stykkisholmur
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Flatey la Stykkisholmur cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Flatey la Stykkisholmur? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Flatey la Stykkisholmur este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Flatey la Stykkisholmur poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Flatey la Stykkisholmur cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Seatours. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Flatey Stykkisholmur care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Seatours oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Flatey la Stykkisholmur, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Flatey la Stykkisholmur

Port de plecare
Flatey
Islanda
Port de sosire
Stykkisholmur
Islanda
Distanța
34 km
Companii de feribot
Seatours
Frecvența traversărilor
14 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 30 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Flatey Stykkisholmur: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Flatey la Stykkisholmur, veți găsi bilete care variază de la 114 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 149 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Flatey - Stykkisholmur este de 134 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Flatey la Stykkisholmur este de 1 ore 30 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 30 min pentru a ajunge la Stykkisholmur, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Stykkisholmur în 1 ore 30 min. Primul feribot pleacă din portul Flatey la 13:00. Ultimul feribot spre Stykkisholmur pleacă din portul Flatey la 19:30.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Flatey la Stykkisholmur
134 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Flatey Stykkisholmur (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
114 lei - 149 lei
Durata medie a traversării Flatey Stykkisholmur
1 ore 30 min
Ora de plecare a primului feribot către Stykkisholmur
13:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Stykkisholmur
19:30
Ora de sosire a primului feribot către Stykkisholmur
14:30
Ora de sosire a ultimului feribot către Stykkisholmur
21:00

Ce companii operează între Flatey și Stykkisholmur?

Dacă doriți să călătoriți între Flatey și Stykkisholmur cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Seatours, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Seatours Flatey Stykkisholmur
Seatours
Seatours operează servicii de feribot către Islanda, inclusiv servicii de feribot între Flatey și Stykkisholmur. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Flatey-Stykkisholmur și puteți rezerva un bilet Seatours între Flatey și Stykkisholmur. Seatours operează 14 de traversări pe săptămână către Stykkisholmur de la Flatey, iar durata călătoriei este de 1 ore 30 min. Mai multe informații despre Seatours
1 ore 30 min
14 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Flatey? Unde sosesc vapoarele în Stykkisholmur?

Port de plecare în Flatey

Feriboturile Seatours pleacă spre Stykkisholmur din următoarele porturi din Flatey:

Flatey
Hartă

Port de sosire în Stykkisholmur

Navele Seatours sosesc în Stykkisholmur din următoarele porturi:

Stykkisholmur
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire