Flamanville
Călătoriți direct la Guernsey cu feribot
Guernsey
Vezi prețurile

Cum să ajungi de la Flamanville la Guernsey cu feribotul?

Cauți biletul perfect pentru feribotul de la Flamanville la Guernsey? Ați ajuns la locul potrivit. Să iei un feribot de la Flamanville la Guernsey este o modalitate convenabilă și plăcută de a călători.

Știm că planificarea unei călătorii cu feribotul de la Flamanville la Guernsey poate fi stresantă, așa că ne străduim să facem rezervarea feribotului de la Flamanville la Guernsey cât mai rapidă și mai ușoară posibil.

Cu Vivanoda, platforma noastră ușor de utilizat, puteți compara prețurile, rutele și serviciile diferitelor companii de feribot precum Manche Îles Express. Astfel, puteți găsi cea mai bună ofertă pentru un bilet de feribot Flamanville Guernsey care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți singur, în cuplu sau cu familia.

Majoritatea navelor Manche Îles Express oferă facilități la bord, cum ar fi cabine, restaurante, magazine, Wi-Fi și multe altele. Adesea, acestea oferă, de asemenea, facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Pentru a găsi cele mai bune oferte pentru feriboturile de la Flamanville la Guernsey, introduceți pur și simplu datele de călătorie și începeți căutarea pe Vivanoda.

Informații despre feribotul de la Flamanville la Guernsey

Port de plecare
Flamanville
Franţa
Normandia
Port de sosire
Guernsey
Regatul Unit
Channel Islands
Distanța
52 km
Companii de feribot
Manche Îles Express
Frecvența traversărilor
5 de traversări pe săptămână
Timp minim de traversare
1 ore 10 min
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Feribot Flamanville Guernsey: Tarife, orare și durată

Pentru a călători cu feribotul de la Flamanville la Guernsey, veți găsi bilete care variază de la 109 lei pentru o persoană, dacă călătoriți fără mașină, la 219 lei dacă călătoriți cu mașina. Prețul mediu pe care l-am văzut pe ruta Flamanville - Guernsey este de 179 lei. Timpul mediu de traversare cu feribotul de la Flamanville la Guernsey este de 1 ore 20 min. Cele mai lente feriboturi vor avea nevoie de 1 ore 20 min pentru a ajunge la Guernsey, în timp ce cele mai rapide bărci vor ajunge la Guernsey în 1 ore 20 min. Primul feribot pleacă din portul Flamanville la 09:00. Ultimul feribot spre Guernsey pleacă din portul Flamanville la 20:50.

Prețul mediu al unei traversări cu feribotul de la Flamanville la Guernsey
179 lei
Intervalul de preț al feriboturilor Flamanville Guernsey (Cel mai mic preț pentru 1 pasager și cel mai mare preț pentru 1 pasager și o mașină)
109 lei - 219 lei
Durata medie a traversării Flamanville Guernsey
1 ore 20 min
Ora de plecare a primului feribot către Guernsey
09:00
Ora la care pleacă ultimul feribot spre Guernsey
20:50
Ora de sosire a primului feribot către Guernsey
09:20
Ora de sosire a ultimului feribot către Guernsey
21:10

Ce companii operează între Flamanville și Guernsey?

Dacă doriți să călătoriți între Flamanville și Guernsey cu feribotul, există o serie de companii din care puteți alege, inclusiv Manche Îles Express, care operează servicii regulate între cele două orașe. Puteți afla mai multe despre diferitele companii de feribot pe această rută și despre orele de plecare aici.

Manche Îles Express Flamanville Guernsey
Manche Îles Express
Creată în 2005 cu sprijinul Consiliului General de la Manche, compania maritimă normandă Manche Iles Express asigură servicii regulate între Flamanville și Guernsey și, în general, între Cotentin și Insulele Anglo-Normande. Pe Vivanoda, puteți compara tarifele pentru Flamanville-Guernsey și puteți rezerva un bilet Manche Îles Express între Flamanville și Guernsey. Manche Îles Express operează 5 de traversări pe săptămână către Guernsey de la Flamanville, iar durata călătoriei este de 1 ore 10 min. Mai multe informații despre Manche Îles Express
1 ore 10 min
5 de traversări pe săptămână

De unde pleacă feriboturile în Flamanville? Unde sosesc vapoarele în Guernsey?

Port de plecare în Flamanville

Feriboturile Manche Îles Express pleacă spre Guernsey din următoarele porturi din Flamanville:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Hartă

Port de sosire în Guernsey

Navele Manche Îles Express sosesc în Guernsey din următoarele porturi:

Saint Peter Guernsey Terminal
Hartă
Căutați feriboturi
Căutați și rezervați cazare

Filtre de căutare

Mod de transport
Ora de plecare
Ora de sosire